Van Baerle Trio - Kamermuziek op hoog niveau

Deel deze pagina
zo 03 okt 2021 - 16:00 uur - Waterstaatskerk


Het Van Baerle Trio. dat bestaat uit Hannes Minnaar (piano), Maria Milstein (viool) en Gideon den Herder (cello) komt eindelijk opnieuw naar de Waterstaatskerk. De debuut-cd van het Van Baerle Trio met werken van Saint-Saëns, Loevendie en Ravel werd bekroond met een Edison Klassiek 2013.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 24 januari 2021. Gasten met kaarten voor de oude datum hebben hierover bericht ontvangen.

Geen rang (vrije zit):   € 25,00

Ook bracht het Van Baerle Trio de pianotrio’s van Mendelssohn uit, waaronder de eerste opname van een vroege versie van het Eerste Pianotrio in d-klein van Mendelssohn. Recentelijk heeft het Van Baerle Trio de verzamelde werken voor pianotrio van Beethoven opgenomen, met op de laatste cd het Tripelconcert met het Residentie Orkest o.l.v. Jan Willem de Vriend.

Maria bespeelt een viool van Michel Angelo Bergonzi en Gideon een cello van Giuseppe dall'Aglio, beide in bruikleen van het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds. Het trio studeerde bij Dmitri Ferschtman en liet zich inspireren door ontmoetingen met Menahem Pressler. 

Coronavirus
Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Geen rang (vrije zit) :   € 25,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit) :   € 5,00   CJP / Jeugd
Geen rang (vrije zit):   € 25,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Int.Symp.Orchestra Lviv & Nat.koor Oekraïne Dumka  Carmina Burana  di 23 nov 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Klassiek
Consensus Vocalis & het Valerius Ensemble  Schumann & zoon, Felix en Clara of het gewicht van een naam (première)  do 10 feb 2022 - 20:30 uur - Middenzaal Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden