Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

JUF ROOS gaat op vakantie (2+)

Deel deze pagina
za 29 feb 2020 - 13:30 uur - Rabozaal


Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten en hun programma heeft inmiddels meer dan 60 miljoen views op YouTube. Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee met Juf Roos en Gijs!

1e rang:   € 19,50

Wegens het overweldigende succes van het eerste seizoen, met overal uitverkochte zalen, komen Juf Roos en Gijs terug naar het theater met een nieuw avontuur. Samen met het publiek zingen zij hun oer-Hollandse liedjes. Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten en hun programma heeft inmiddels meer dan 60 miljoen views op YouTube. Juf Roos wil graag op vakantie en Gijs vindt onderweg een weggelopen hondje. Ze komen uit op de boerderij van Tante Tulp. Maar waar is Tante Tulp toch? In dit theateravontuur worden de kinderen en hun ouders steeds betrokken om mee te doen met de voorstelling. Samen met Juf Roos en Gijs brengen zij het vrolijke avontuur tot een goed einde. Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling mee met Juf Roos en Gijs!

Deze voorstelling is te zien op:

1e rang :   € 19,50   Normaal tarief
2e rang :   € 17,50   Normaal tarief
3e rang :   € 15,50   Normaal tarief
4e rang :   € 13,50   Normaal tarief
1e rang:   € 19,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Waylon  My Heroes have always been cowboys (reprise)  do 24 sep 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Herman van Veen  75 ‘Dat kun je wel zien dat is hij’  do 01 okt 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden