Verplaatst - Johan Derksen presenteert: The Sound of The Blues & Americana

Deel deze pagina
do 25 nov 2021 - 20:00 uur - Rabozaal


Deze voorstelling is verplaatst naar 2 juni 2022. Bezoekers met kaarten zijn hier persoonlijk over geïnformeerd. Klik hier om kaarten te bestellen voor 2 juni 2022.

Televisie-orakel Johan Derksen komt dit seizoen met zijn derde programma ‘The Sound of The Blues & Americana’. Deze keer wordt de blues gelardeerd met de vanuit Amerika oprukkende americana sound. Verwacht weergaloze gitaarsolo’s, rauwe blues songs en de authentieke americana sound. Speciaal voor deze gelegenheid wordt de line-up uitgebreid met niemand minder dan gitarist en zanger Erwin Nyhoff. Hij werd bekend als zanger, gitarist en liedjesschrijver van The Prodigal Sons en scoorde hits met ‘You Still Think’, ‘Cool it’ en ‘Nights in White Satin’.

Speciaal hiervoor haalt Derksen een Amerikaanse artiest naar Nederland: Malford Milligan uit Austin. Milligan was voorheen de frontman van de Greg Koch Band, The Boneshakers en Storyville.

Om de sound van de blues en americana eer aan te doen, heeft Derksen de beste vocalisten en muzikanten gemobiliseerd voor zijn nieuwe programma. Naast Milligan neemt Derksen een aantal topmuzikanten mee zoals Sean Webster, Erwin Java, Hilde Vos, Roel Spanjers en vele anderen.

Coronavirus
Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Anderen bestelden ook

Verplaatst: ABBA Gold  In concert  vr 22 okt 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
  The Stones vs The Beatles Battle: Stones  wo 27 okt 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden