Peter Heerschop en Viggo Waas - Jeugd

do 05 jun. 2025 - 20:00 uur - Middenzaal - Cabaret

Peter Heerschop en Viggo Waas. Beste vrienden. Mannen met plannen. Jongens waren ze. Of nee, jongens zijn het nog steeds.

In wat mogelijk hun laatste theatershow samen is, gaan ze nog één keer voluit. Dat ze zeker weten dat ze echt alles, maar dan ook álles hebben gegeven. Vol jeugdige energie duiken Peter en Viggo in de diepten van hun herinneringen. Ze stellen vragen over jeugd, liefdes en verloren lachmomenten. Wat zou je anders doen met de kennis van nu? Wie waren invloedrijk in jouw jeugd? En waar is die totale onbevangenheid gebleven? Elke vraag is een scène en elke scène is een nieuwe vraag.

1e rang:   € 26,50

Peter Heerschop (1960) is cabaretier, regisseur, acteur en schrijver. Viggo Waas (1962) is cabaretier, acteur, televisiemaker en schrijver. De boezemvrienden zijn de helft van cabaretgroep NUHR (met Joep van Deudekom en Eddie B. Wahr) en maakten eerder al samen Er gaat nog iets heel moois gebeuren. Een voorstelling over de gevolgen van Viggo’s herseninfarct op hun onderlinge vriendschap.

1e rang :   € 26,50   Normaal tarief
2e rang :   € 24,00   Normaal tarief

Quotes over Er gaat nog iets heel moois gebeuren:
'Bijzonder mooie, grappige en ontroerende voorstelling.' | Volkskrant ****

'De teksten zijn scherp en hakken er soms flink in, zoals we dat bij NUHR gewend zijn en waar veel snelle jongens en meisjes van dit moment nog een puntje aan kunnen zuigen.' | Theaterkrant

'In scherp geformuleerde scènes komen ze dicht bij de kern van wat vriendschap voor hen betekent.' | Het Parool

1e rang:   € 26,50

Anderen bestelden ook

Guido Weijers  Momentum  vr 18 okt. 2024 - 20:30 uur - Kulturhus Borne Cabaret
Najib Amhali  30 jaar on stage  di 05 nov. 2024 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret