George & Eran Producties - Je mag ook niks meer zeggen

do 17 okt. 2024 - 20:30 uur - Middenzaal - Toneel

Je mag ook niks meer zeggen is een actuele, persoonlijke stand up theatervoorstelling over verschuivende grenzen. Over nieuwe woorden en oude gebruiken. Over twee jongens, Jonata en Eran, van verschillende afkomsten en generaties die op zoek gaan naar een veilig looppad door dit moderne mijnenveld. Met veel humor en vaart balanceren ze op het dunne koord van elkaars grenzen en die van een veranderende maatschappij. De ene stap voorzichtig voor de ander zettende. Voorzichtig. Adem in, adem uit. Kijk waar je loopt. Want een misstap is zo begaan… Een conflictkomedie over verschuivende grenzen.

Tip: bestel de Toneelpas en bezoek 8 toneelvoorstellingen in de Middenzaal voor slechts € 72,50!

1e rang:   € 18,50

George & Eran Producties is een theatergezelschap waarvan de Syrische Nederlander George Elias Tobal en Joodse Hollander Eran Ben-Michaël het hart vormen en waar altijd nieuwe, zelfgeschreven stukken worden gemaakt. Zij geven met hun voorstellingen een menselijk gezicht aan grote thema’s die zich afspelen binnen en buiten de grenzen van ons kikkerlandje en de stad of buurt. Zo proberen we grip te krijgen op brandende en soms abstracte kwesties en gebeurtenissen, thema’s die ons dagelijks leven binnendringen en ons bewust of onbewust beïnvloeden.

Bekende voorstellingen van George & Eran Producties zijn onder meer George & Eran worden racisten, De brieven van Mia & Jihad van Liefde.

1e rang :   € 18,50   Normaal tarief
2e rang :   € 16,50   Normaal tarief

'En zo stipt dit frisse duo in vliegende vaart veel aan en stelt het veel vragen, zondermet pasklare antwoorden te komen.' | Theaterkrant

1e rang:   € 18,50

Anderen bestelden ook

Theater Oostpool en Theater Sonnevanck  Zender (12+)  wo 20 nov. 2024 - 19:30 uur - Schouwburgplein Toneel
Theater Oostpool  The Almighty Sometimes  do 23 jan. 2025 - 20:00 uur - Rabozaal Toneel