Jazzclub Hengelo presenteert - The Storyville Jass Band

zo 06 nov 2022 - 16:00 uur - The Green Room - Muziek


Vanaf 1959 is The Storyville Jassband actief op de jazzpodia in binnen en buitenland. Traditionele jazz en New Orleans Revival overgoten met een Europees sausje.  Zo zou je de speelstijl van de Storyville het beste kunnen omschrijven.  The Storyville Jassband heeft in de loop der jaren 11 CD's uitgebracht waaronder 8 voor het bekende Timeless Label.

Kaartverkoop
Kaarten kosten €10 per persoon en kunt u op de dag zelf aan de deur van The Green Room kopen.

Geen rang (vrije zit):   € 10,00

Bezetting:

Michel Muller-Trompet/Zang/Leider
Speelde in allerlei formaties als freelance trompettist en tegenwoordig met veel plezier als vaste lead trompettist in The Storyville Jassband. Winnaar van de solistenprijs van het Leidse jazzconcours en ereburger van New Orleans. Tevens Bandmanager  van The Storyville.

Vincent Roerdink-Trombone/Zang
Een geweldige "tailgate" trombonist en scat-vocalist. Vincent speelt met respect voor de traditionele jazz.

Eugène de Bruijn-Klarinet/Saxofoon/Zang
Als kind werd hij al geprezen om zijn uitzonderlijk muzikaal talent en prachtige klarinetspel. Eugène studeerde af aan het conservatorium zowel in Klassiek als Lichte Muziek.

Bij The Storyville speelt hij voornamelijk klarinet en maakt prachtige arrangementen.
Tevens is hij een gewaardeerd klarinetdocent.

Hein van Rooijen-Contrabas
Een oudgediende van de Band. Vol enthousiasme verzorgt hij  telkens weer een solide baspartij. Hein is de financiele man van het orkest en tevens hoofd transport.

Stef Geurts-Slagwerk
Stef speelde het grootste gedeelte van zijn carrière bij het Gelders Orkest als klassiek slagwerker. Zijn voorliefde voor Jazz heeft hij echter nooit onder stoelen of banken geschoven. Stef speelde als freelancer bij talloze orkesten. Nu bij The Storyville!!

Tom Stuip
begon met banjo spelen op 12 jarige leeftijd. De plectrum banjo is zijn "hoofdinstrument". Tom wordt beschouwd als een van de beste banjoisten in Europa en heeft opgetreden in alle werelddelen m.u.v. Antartica. Tom speelde en/of maakte opnamen  met o.a : Dixie Machine, DSC Band, Delirium Tremolo en speelde als gast met talloze orkesten.

Geen rang (vrije zit) :   € 10,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 10,00

Anderen bestelden ook

Leon Verdonschot, Kluun & live band  Bruce & Wij  za 10 dec 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Grootkoor Twente  Kerstconcert met Henk Poort  zo 18 dec 2022 - 13:30 uur - Rabozaal Muziek