Taste of Ruby - Jazzclub Hengelo presenteert

zo 07 mei 2023 - 16:00 uur - The Green Room - Muziek

Taste of Ruby bestaat sinds januari 2017.

Het initiatief van Nels om dit trio te starten maakte Gaby en René meteen enthousiast. Na één proefrepetitie bleek het een perfecte match. De drie muzikanten vormen een echte muzikale drie-eenheid. In een relaxte en ongedwongen sfeer wordt van ieder nummer een muzikaal verhaal gemaakt.

Taste of Ruby speelt aangename smooth jazz en soft pop. Niet alledaagse covers, opnieuw gearrangeerd, met een theatrale touch. Het repertoire bevat o.a. nummers van Madeleine Peyroux, Melody Gardot, Lhasa de Sela en David Bowie. Voorop staan: liefde voor de muziek, enthousiasme en kwaliteit. En dat brengen zij graag over op het publiek.

Taste of Ruby brengt pure live muziek voor een sfeervolle gelegenheid. Uitermate geschikt voor proeverijen, cocktail party’s, een intiem diner, recepties, congressen, exposities, klein theater, een huiskamerconcert en ook voor een gezellig (muziek) café.

Bezetting
Gaby Haerkens (zang), Nels Busch (gitaar), René Bogers (gitaar)

Kaarten
Verkrijgbaar aan de deur van The Green Room op zondag 7 mei.

Geen rang (vrije zit):   € 10,00

Jazzclub Hengelo is meer dan 20 jaar geleden opgericht en nog steeds enthousiast bezig om de jazzmuziek in Hengelo te stimuleren en een podium te verschaffen aan veelbelovende amateur- en (semi-)professionele jazzmusici uit de regio of daarbuiten. 

Daartoe organiseert Jazzclub Hengelo iedere eerste zondag van de maand live jazzoptredens in The Green Room, het gezellige en intieme theatercafe van Schouwburg Hengelo. Een mooie, centraal gelegen locatie die niet alleen geschikt is voor optredens van uiteenlopende jazzformaties, maar ook een prima plek is waar u -onder het genot van een hapje en drankje- naar goede, live jazzmuziek kunt luisteren!

Geen rang (vrije zit) :   € 10,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 10,00

Anderen bestelden ook

Helen Music  Jazzclub Hengelo presenteert  zo 02 apr 2023 - 16:00 uur - The Green Room Muziek
Tania Kross met Ernst Munneke en Randal Corsen  Van Curaçao tot Concertgebouw  vr 07 apr 2023 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek