Franklin Beaufort International Jazzband - Jazzclub Hengelo presenteert

Deel deze pagina
zo 01 sep 2019 - 16:00 uur - The Green Room


Nooit van Franklin Beaufort gehoord? Logisch, want het is niet de leider van deze band maar in het grijze verleden eigenaar van een katoenplantage in Louisiana U.S.A. En daarmee is meteen de link gelegd naar de eerste jazzmuziek aldaar door slaven gemaakt.
TIP: bestel een seizoenkaart, lees meer hieronder.

1e rang:   € 10,00

Verwacht nu niet dat de FBI Jazzband u versleten jazz laat horen, wel een breed repertoire van dixieland, swing en bebop uit de jaren ’40 en ’50 in een eigentijds jasje. Maar ook Nederlandse nummers worden niet geschuwd, met tussendoor wat weetjes uit de rijke jazzhistorie.

De FBI Jazzband presenteert zich in de volgende samenstelling:
• Dirk Pruimboom – trompet, zang
(leider)
• Robert Vethaak – klarinet, saxen
• Siem de Reus – contrabas
• Dirk van Leijden – drums
• Luco Krijff – banjo, gitaar

Jazzclub Hengelo, is alweer twintig jaar geleden opgericht en nog steeds enthousiast bezig om de jazzmuziek in Hengelo te stimuleren en een podium te verschaffen aan veelbelovende amateur- en (semi-)professionele jazzmusici uit de regio of daarbuiten.
Daartoe organiseert Jazzclub Hengelo iedere eerste zondag van de maand jazzoptredens in Schouwburg Hengelo (Ov) waar gebruik gemaakt wordt van het Theatercafé. Een mooie, centraal gelegen locatie die niet alleen geschikt is voor optredens van uiteenlopende jazzformaties, maar ook een gezellige plek is waar u onder het genot van een drankje en een hapje naar goede jazzmuziek kunt luisteren.

JCH kan alleen bestaan wanneer er voldoende bezoekers komen naar de geplande optredens. Daarvoor hebben we u nodig! Ook bij ons geldt: Hoe meer zielen, hoe meer vreugde! Ook ondersteunt u ons zeer wanneer u de seizoens-sponsorkaart aanschaft. Deze kost € 65,- en geeft recht tot gratis toegang voor alle concerten van dit seizoen. Daarmee bespaart u flink op de normale entreeprijs van € 10,- Gewoon doen dus!

U betaalt per concert € 10,-/p.p. aan de kassa, bij aanvang. Een seizoenkaart 2018-2019 kost u € 65,-. Te verkrijgen bij de kassa of over te maken op rek.nr. NL80 SNSB 0962123870 Overijssel t.n.v. Stichting Jazzplatform Hengelo, Noordelijke Esweg 209, 7558 MX Hengelo (O). Uw kaart ligt dan de eerstvolgende jazzclubmiddag voor u klaar bij de kassa.1e rang :   € 10,00   Normaal tarief
1e rang:   € 10,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Herman van Veen  75 ‘Dat kun je wel zien dat is hij’  vr 11 sep 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Vrije Zit Muziek
Erwin Nyhoff  Legends from Heaven  vr 02 okt 2020 - 19:30 uur - Kulturhus Borne Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden