Helen Music - Jazzclub Hengelo presenteert

zo 02 apr 2023 - 16:00 uur - The Green Room - Muziek

Helen Music is een wijd en zijd bekende partyband met allround musici, geformeerd rond de veelzijdige zangeres Helen Hilberink. Alle bandleden zijn afkomstig uit of hebben een binding met/in deze regio; en dus is dit optreden min of meer een “thuisconcert” voor hen. De band heeft niet alleen jazz op het repertoire, maar ook hedendaagse pop, soul en latinnummers in een “jazzy jasje” gestoken. Helen Music biedt gegarandeerd luisterplezier!

Bezetting
Helen (vocaliste, bandleider), Bert Fransen (trompet), Mark Weber (gitaar), Uli Wetzlaf Eggebert (contrabas), Jan ter Maat jr. (slagwerk)

Kaarten
Verkrijgbaar aan de deur van The Green Room op zondag 2 april.

Geen rang (vrije zit):   € 10,00

Jazzclub Hengelo is meer dan 20 jaar geleden opgericht en nog steeds enthousiast bezig om de jazzmuziek in Hengelo te stimuleren en een podium te verschaffen aan veelbelovende amateur- en (semi-)professionele jazzmusici uit de regio of daarbuiten. 

Daartoe organiseert Jazzclub Hengelo iedere eerste zondag van de maand live jazzoptredens in The Green Room, het gezellige en intieme theatercafe van Schouwburg Hengelo. Een mooie, centraal gelegen locatie die niet alleen geschikt is voor optredens van uiteenlopende jazzformaties, maar ook een prima plek is waar u -onder het genot van een hapje en drankje- naar goede, live jazzmuziek kunt luisteren!

Geen rang (vrije zit) :   € 10,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 10,00

Anderen bestelden ook

The Bootleg Sixties  Overtures  za 29 apr 2023 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
  The Elvis Concert  za 06 mei 2023 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek