Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Dokter, Jazz & Co - Jazzclub Hengelo presenteert

Deel deze pagina
zo 05 apr 2020 - 16:00 uur - The Green Room


Jazzclub Hengelo organiseert iedere eerste zondag van de maand jazzoptredens in Schouwburg Hengelo (Ov) waar gebruik gemaakt wordt van Theatercafé-restaurant The Green Room. Een mooie, centraal gelegen locatie die niet alleen geschikt is voor optredens van uiteenlopende jazzformaties, maar ook een gezellige plek is waar u onder het genot van een drankje en een hapje naar goede jazzmuziek kunt luisteren.

1e rang:   € 10,00

Jazzclub Hengelo, is alweer twintig jaar geleden opgericht en nog steeds enthousiast bezig om de jazzmuziek in Hengelo te stimuleren en een podium te verschaffen aan veelbelovende amateur- en (semi-)professionele jazzmusici uit de regio of daarbuiten.
Daartoe organiseert Jazzclub Hengelo iedere eerste zondag van de maand jazzoptredens in Schouwburg Hengelo (Ov) waar gebruik gemaakt wordt van het Theatercafé. Een mooie, centraal gelegen locatie die niet alleen geschikt is voor optredens van uiteenlopende jazzformaties, maar ook een gezellige plek is waar u onder het genot van een drankje en een hapje naar goede jazzmuziek kunt luisteren.

Ook met het aanschaffen van de jaarkaart à € 65,- geeft u aan dat de Jazzclub Hengelo u erg na aan het hart ligt en dat u er veel waarde aan hecht, dat we doorgaan met het organiseren van deze concerten. Deze jaarkaart geeft u gratis toegang tot alle concerten, zo heeft u nog eens veel voordeel!

U betaalt per concert € 10,-/p.p. bij aanvang aan de kassa (reserveren via de website is niet mogelijk). Een seizoenkaart kost u € 65,-. Te verkrijgen bij de kassa of over te maken op rek.nr. NL80 SNSB 0962123870 Overijssel t.n.v. Stichting Jazzplatform Hengelo, Noordelijke Esweg 209, 7558 MX Hengelo (O). Uw kaart ligt dan de eerstvolgende jazzclubmiddag voor u klaar bij de kassa.

Alle concerten beginnen om 16.00 uur

Toegangsprijs: € 10,-

Plaats: theatercafé-restaurant van Schouwburg Hengelo 'The Green Room' (ingang Schouwburgplein)

1e rang :   € 10,00   Normaal tarief
1e rang:   € 10,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Herman van Veen  75 ‘Dat kun je wel zien dat is hij’  vr 02 okt 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
The Legendary Bands  The Animals & Friends, Dozy, Beaky, Mick & Tich en de all star Creedence Clearwater Revival tribute  vr 28 mei 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden