Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Nasrdin Dchar - JA

Deel deze pagina
do 07 nov 2019 - 20:00 uur - Middenzaal


Tussen de avond dat Nasrdin zijn vrouw ontmoet in de Marina Bar en de dag dat ze trouwen, zit vijftien jaar. Waarom heeft het zo lang geduurd terwijl hij bij de eerste kennismaking al weet dat zij de ware is?

"Nasrdin Dchar maakt met ‘JA’ een lichtvoetige én diepzinnige voorstelling (…) Een belangrijke en heerlijke voorstelling." | ★★★★★ Trouw

1e rang:   € 19,50

Net als in zijn succesvolle solovoorstellingen ’Oumi’ (over zijn moeder) en ’DAD’ (over zijn vader en het vaderschap) neemt acteur Nasrdin Dchar het publiek in ’JA’ mee op een reis die scheert langs continenten en culturen. Maar ‘JA’ is vooral zijn eigen zoektocht naar volwassenheid, met als universeel thema de liefde. Want die kan alles overwinnen. Toch?

“Je voelt het vuur van Dchars maatschappelijke missie.” ★★★★ de Volkskrant

 “Als een Hugh Grant van de Lage Landen palmt hij je in met zijn laconieke spel-met-knipoog. (…) Het positivisme van Nasrdin Dchar in JA is aanstekelijk.” |★★★★ NRC

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak u theateravond compleet!'.

1e rang :   € 19,50   Normaal tarief
2e rang :   € 17,50   Normaal tarief
1e rang:   € 19,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Huub Stapel  Het Huwelijk (reprise)  di 22 dec 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Toneel
Theaterkoor Multiple Noise  Top2000 Tribute  do 01 okt 2020 - 20:30 uur - Middenzaal Regionaal
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden