Lidy Blijdorp en Tobias Borsboom - In vogelvlucht

Deel deze pagina
zo 08 nov 2020 - 16:00 uur - Waterstaatskerk


Met de zonsopkomst van Ravel, de vredige Tsjechische bossen van Dvořák, het Noorse landschap van Grieg, Spaanse volksmuziek, Hongaarse dansen, Italiaanse tarantella’s, Schumann, Cassadó, Enescu, Brahms, Liszt, Rimsky-Korsakov, kleuren, vogels, vlinders. Het belooft een onstuimig concert te worden, vol poëzie en dramatiek.

Let op locatie: Waterstaatskerk Hengelo

Deze voorstelling is verplaatst naar 20 december 2020. Bezoekers met kaarten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen. Klik hier om naar de pagina van 20 december 2020 te gaan.

Lidy Blijdorp won prijzen bij de Cellobiennale en het Grachtenfestival. Ze speelt op de cello van de wereldberoemde cellist Anner Bijlsma, zij is door Bijlsma aangewezen als de enige die zijn cello mag bespelen. Ze wordt in deze Europese tour bijgestaan door pianist Tobias Borsboom, winnaar van de Dutch Classical Talent Award in 2015 en geprezen om zijn fantasierijke en betoverende pianospel.

Anderen bestelden ook

Het Zwols Collectief  Beethoven en andere 19e-eeuwse componisten  zo 18 apr 2021 - 15:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Klassiek
Arielle Vernède  Canto Ostinato  wo 19 mei 2021 - 20:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden