Tweeduuster & Jan Riesewijk - In de tied

Deel deze pagina
do 09 jan 2020 - 20:00 uur - Middenzaal


‘Hee is ‘oet de tied’ kommn.’

Elke Twent, Achterhoeker, Sallander, Drent en Groninger kent die prachtige uitdrukking. Zodra je ‘oet de tied’ bent, dan blijf je dat nog wel even.

1e rang:   € 22,50

Tweeduuster vindt juist dat wat je ‘in de tied’ doet belangrijk. ‘Tweeduuster’ is de benaming voor het dagelijkse, kortdurende schemermomentje. Dat stille momentje in de vooravond dat ruimte schept voor mijmering en overpeinzing. Maar daarmee is het ook het schemergebied tussen dromen en waken; tussen fabel, fictie, wens en werkelijkheid. Ga samen met Jan Riesewijk en Tweeduuster op een schemerige Nedersaksische reis vol verbazing, ontroering, humor en herkenning. Met mooie leedkes en vertelsels over liefde, lust, leed, leven en lachen in onze eigen mooie moodersproake.

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 22,50   Normaal tarief
2e rang :   € 20,00   Normaal tarief
1e rang:   € 22,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Stef Bos  Bloemlezing  za 19 sep 2020 - 21:00 uur - Middenzaal Vrije Zit Muziek
Night Fever  the very best of the Bee Gees acoustic  wo 18 nov 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden