The Dublin Legends (voorheen The Dubliners) - In concert

vr 07 okt 2022 - 20:00 uur - Rabozaal - Muziek


Als The Dublin Legends spelen, waan je je in een Irish pub, waar verhalen over vurige romances en ongelukkige liefdes rondgaan onder het genot van een goed glas whiskey.

Geen band kan die sfeer met zoveel geestdrift neerzetten als Seán Cannon, Gerry O’Connor, Shay Kavanagh en Paul Watchorn. Echte folk fans kennen deze mannen wellicht beter als ‘The Dubliners’. Die naam verdween toen Dubliners-voorman John Sheahan er in 2012 mee stopte, maar: de legende bleef! ‘Molly Mallone’, ‘Seven Drunken Nights’ en ‘Dirty Old Town’, klassiekers die je wel mee móet zingen!

The Dublin Legends brengen Ierse folk zoals Ierse folk bedoeld is: puur en rauw vanuit het hart. Folk met hoofdletters!

1e rang:   € 29,50

Het past in de levensfilosofie van de Ieren: de dood is niet het einde maar een nieuw begin. The Dublin Legends zitten dan ook niet bij de pakken neer na het overlijden van hun compaan Eamonn Campbell. Hij nam in 2012 als oud-lid van de legendarische Dubliners het initiatief om met de overige bandleden de muzikale erfenis van de fenomenale Ierse band nieuw leven in te blazen. Een gouden greep, want vijf jaar later zijn The Dublin Legends in heel Europa ongekend populair, ook in ons land. In zanger-gitarist Shay Kavanagh heeft de band een waardig opvolger voor Campbell gevonden. In deze samenstelling zullen de iconen van de traditionele Ierse folk hun fans nog jarenlang verwennen met zinderende concerten!

1e rang :   € 29,50   Normaal tarief
2e rang :   € 26,50   Normaal tarief
3e rang :   € 23,50   Normaal tarief
4e rang :   € 20,50   Normaal tarief
1e rang:   € 29,50

Anderen bestelden ook

  Smells Like Nirvana  za 11 feb 2023 - 20:00 uur - Middenzaal Muziek
Waylon  'Gewoon Willem'  vr 17 feb 2023 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek