The Bootleg Beach Boys XL - In concert

Deel deze pagina
vr 21 feb 2020 - 20:00 uur - Middenzaal


Na een reeks uitverkochte club- en theatershows in de Benelux, Ierland, UK en Australië brengen The Bootleg Beach Boys uit Ierland hun succesvolle eerbetoon terug naar de Nederlandse theaters!

The Bootleg Beach Boys klinken identiek aan The Beach Boys en ze zien er ook nog eens exact zo uit: een memorabele avond en een prachtig eerbetoon aan de onovertroffen Beach Boys!

Let op: Vanwege organisatorische redenen is dit concert verplaatst naar de Middenzaal.

1e rang:   € 24,50

Na een reeks uitverkochte club- en theatershows in de Benelux, Ierland, UK en Australië brengen The Bootleg Beach Boys uit Ierland hun succesvolle eerbetoon terug naar de Nederlandse theaters! The Bootleg Beach Boys brengen een zonovergoten selectie van de harmonieuze west coast songs, ondersteund met historisch foto- en filmmateriaal. Surffavorieten als ‘Surfin’ Safari’ en ‘Surfer Girl’, autorockers als ‘Fun Fun Fun’, natuurlijk klassiekers als ‘God Only Knows’, ‘Good Vibrations’ en ‘Help Me Rhonda’, maar daarnaast ook cultfavorieten van de albums ‘Pet Sounds’ en ‘Smile’. The Bootleg Beach Boys klinken identiek aan The Beach Boys en ze zien er ook nog eens exact zo uit: een memorabele avond en een prachtig eerbetoon aan de onovertroffen Beach Boys!

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 24,50   Normaal tarief
2e rang :   € 22,00   Normaal tarief
1e rang:   € 24,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Flip Noorman & band  Flip Noorman zingt Leonard Cohen  za 12 sep 2020 - 21:30 uur - Kulturhus Borne Muziek
Alexander Broussard & 003  The Billy Joel Experience  wo 14 okt 2020 - 20:00 uur - Middenzaal Vrije Zit Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden