In concert - staanplaatsen - The Dire Straits Experience

wo 24 mei 2023 - 20:00 uur - Rabozaal Staanplaatsen - Muziek

The Dire Straits Experience weet als geen andere band recht te doen aan de muzikale klasse van The Dire Straits. Oorspronkelijk Dire Straits-bandlid Chris White meent zelfs dat mede-bandlid Terence Reis de enige is die de vocale en instrumentale kwaliteiten van oud-Straits voorman Mark Knopfler kan evenaren. En zijn lat ligt hoog!

De leden van The Dire Straits Experience hebben een formidable muzikale staat van dienst en werkten met grote namen als Paul McCartney, Eric Clapton, Mick Jagger en Tina Turner. Sultans of swing, Money for nothing, Private investigations... The Dire Straits Experience brengt woensdag 24 mei alle parels van het fenomenale Dire Straits-repertoire ten gehore. U kunt zitten, u kunt staan. Als u het maar niet mist!

Geen rang (vrije zit):   € 35,00

The Dire Straits Experience brengt op ongeëvenaarde wijze de muziek van een van de meest creatieve en unieke rockbands uit de vorige eeuw tot leven.
De leden hebben hun muzikale strepen verdiend en werkten samen met grote namen als Paul McCartney, Eric Clapton, David Bowie, Mick Jagger, Tina Turner en Mike Oldfield.

Let op
- U boekt staanplaatsen. Voor zitplaatsen, klik hier
- De entreeprijs is exclusief garderobe en drankje. 

Geen rang (vrije zit) :   € 35,00   Normaal tarief

Stravinsky 2-gangen keuzemenu The Dire Straits Experience à € 27,50

Stravinsky 2-gangen keuzemenu The Dire Straits Experience à € 27,50

wo 24 mei 2023 - 18:00 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 2-gangen keuzemenu voor slechts € 27,50.

U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Stravinsky 3-gangen keuzemenu The Dire Straits Experience à € 32,50

Stravinsky 3-gangen keuzemenu The Dire Straits Experience à € 32,50

wo 24 mei 2023 - 17:30 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 3-gangen keuzemenu voor slechts €32,50.

U wordt tweeënhalf uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Vanaf de eerste noot die zijn lippen verlaat, vanaf de eerste streel van zijn vingers over de gitaarsnaren, weet je dat hij het onmogelijke doet. Terence Reis brengt de Dire Straits helemaal terug.
 | Cultuurselect

Ondertussen was wel duidelijk dat dit een avond zou worden waarop er met de precisie van een Zwitsers uurwerk, met voelbaar speelplezier, intens en virtuoos gemusiceerd zou worden (…) The Dire Straits Experience staat als een huis.“ | Rootstime

Geen rang (vrije zit):   € 35,00

Anderen bestelden ook

Helen Music  Jazzclub Hengelo presenteert  zo 02 apr 2023 - 16:00 uur - The Green Room Muziek
Motel Westcoast  One of these nights  vr 14 apr 2023 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek