FOURCE - In concert

Deel deze pagina
za 10 jul 2021 - 20:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd


FOURCE is hard op weg om de meest succesvolle Nederlandse boyband ooit te worden. De populaire band bestaat uit Max, Jannes, Ian en Niels: vier jongens in de leeftijd van 15 t/m 18 jaar. In het theater laten deze vier jonge hartenveroveraars zich van hun beste kant zien.

Let op: vanwege de coronamaatregelen dient u per huishouden of sociale eenheid te reserveren.

Deze voorstelling zou oorspronkelijk plaatsvinden op 24 april 2021. Gasten met kaarten voor de oude datum hebben bericht hierover ontvangen.

Geen rang (vrije zit):   € 20,50

Na het winnen van de nationale finale van het Junior Songfestival in 2017 mocht de band Nederland vertegenwoordigen in Tbilisi in Georgië. Met het uptempo lied ‘Love Me’ werden de jongens eerste bij de publieksstemming, wat resulteerde in een vierde plek in het overall klassement. Met hun eigen Nederlandstalige liedjes en bekende Engelstalige covers is het concert een must voor iedere fan en een traktatie voor iedereen die ze nog moet leren kennen!

Deze voorstelling is te zien op:
Zaterdag 24 april 2021 - 16:00 uur
Zaterdag 24 april 2021 - 20:00 uur

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Geen rang (vrije zit) :   € 20,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 20,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Jeroen van Veen  Canto Ostinato  do 23 sep 2021 - 20:00 uur - Middenzaal Muziek
Niels van der Gulik en Marcel de Groot  Central Park - The Story of Simon & Garfunkel  vr 24 sep 2021 - 19:00 uur - Kulturhus Borne Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden