Danstheater Aya & De Toneelmakerij - I call my brothers (13+)

Deel deze pagina
wo 18 apr 2018 - 19:30 uur - Middenzaal


Een bom is geëxplodeerd, een stad verlamd van angst. Amor dwaalt door de straten en doet zijn best niet op te vallen. Vooral geen aandacht te trekken, vooral normaal doen. Maar wat is normaal als iedereen zo wantrouwig naar je kijkt?

1e rang:   € 14,00

Een bom is geëxplodeerd, een stad verlamd van angst. Amor dwaalt door de straten en doet zijn best niet op te vallen. Vooral geen aandacht te trekken, vooral normaal doen. Maar wat is normaal als iedereen zo wantrouwig naar je kijkt? Lijkt hij niet verdacht veel op de dader: zelfde afkomst, zelfde leeftijd, zelfde kleur haar, zelfde zwarte rugzak? Is hij misschien wel de dader, of zijn het de ogen van anderen die hem langzaam veranderen in de gehate terrorist? Amor weet het niet meer.

Voor het eerst slaan De Toneelmakerij en Danstheater AYA de handen ineen voor een gezamenlijke voorstelling over angst, vooroordelen en terrorisme, gebaseerd op de gelijknamige roman van de Zweeds-Tunesische schrijver Jonas Hassen Khemiri.

De pers over 'I call my brothers':
"De spel- en dansscènes sluiten naadloos op elkaar aan, met swingende groepschoreografieën en rauwe duetten die onbeantwoorde liefde of een pijnlijk isolement verbeelden" **** - Trouw
"Innemend gespeeld door José Montoya" **** - Theaterkrant


Tekst: Jonas Hassen Khemiri
Regie: Liesbeth Coltof
Choreografie: Wies Bloemen

Dramaturgie: Paulien Geerlings en Monique Masselink  
Spel en dans: Gonca Karasu, Fahd Larhzaoui, Stefanie van Leersum, José Montoya, Nadine Wijshoff, Ali Zanad, Hani Andary, Robin Kroes en Andrea Beugger
Kostuums: Carly Everaert
Decor- en lichtontwerp: Erik van Raalte
Muziek: René Thie en Kaveh Vares
Video content: Hendrik Walther

Inleiding

Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost € 2,50 en begint om 18:45 uur. De inleiding is te reserveren in stap 3 bij de voorstelling.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 14,00   Normaal tarief
1e rang :   € 11,50   CJP / Jeugd
2e rang :   € 12,50   Normaal tarief
2e rang :   € 10,00   CJP / Jeugd
1e rang:   € 14,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Nicole Beutler / NBprojects  8: Metamorphosis  wo 25 sep 2019 - 20:00 uur - Rabozaal Vrije Zit Dans
Danstheater Aya & ZEP  Cleopatra (14+)  wo 06 nov 2019 - 19:30 uur - Middenzaal Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden