Renate Reijnders - Humorcollege

Deel deze pagina
vr 06 apr 2018 - 20:30 uur - Middenzaal


Cabaretière Renate Reijnders neemt humor al jaren serieus. Haar ‘Humorcollege’ is een hit in het bedrijfsleven en komt nu naar de theaters. Het ‘Humorcollege’ is cabaret, show en college ineen en leert je alles over humor.

1e rang:   € 17,50

Ieder mens heeft humor, niet alleen professionele grappenmakers. Als je de humor van een moeilijke situatie kunt inzien helpt dat om deze te relativeren. Humor maakt het leven licht en leuk. Maar humor gaat dieper: het verzacht leed, vermindert spanningen, is een sociaal smeermiddel en bovendien ontzettend gezond.

Cabaretière Renate Reijnders neemt humor al jaren serieus. Haar ‘Humorcollege’ is een hit in het bedrijfsleven en komt nu naar de theaters. Het ‘Humorcollege’ is cabaret, show en college ineen en leert je alles over humor. Doel van de avond is niet alleen om je te laten lachen, maar ook om jouw eigen humorstijl te ontdekken. Een avond vol lach- en leerstuipen!

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 17,50   Normaal tarief
2e rang :   € 15,50   Normaal tarief
1e rang:   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

André Manuel, Ernest Beuving en Thijs Kemperink  Goeie Tukkers: Tukkerware Party  vr 04 sep 2020 - 20:30 uur - Kulturhus Borne Cabaret
Claudia de Breij  Nu  do 21 jan 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden