Renate Reijnders - Humorcollege

Deel deze pagina
vr 06 apr 2018 - 20:30 uur - Middenzaal

Cabaretière Renate Reijnders neemt humor al jaren serieus. Haar ‘Humorcollege’ is een hit in het bedrijfsleven en komt nu naar de theaters. Het ‘Humorcollege’ is cabaret, show en college ineen en leert je alles over humor.

1e rang:   € 17,50

Ieder mens heeft humor, niet alleen professionele grappenmakers. Als je de humor van een moeilijke situatie kunt inzien helpt dat om deze te relativeren. Humor maakt het leven licht en leuk. Maar humor gaat dieper: het verzacht leed, vermindert spanningen, is een sociaal smeermiddel en bovendien ontzettend gezond.

Cabaretière Renate Reijnders neemt humor al jaren serieus. Haar ‘Humorcollege’ is een hit in het bedrijfsleven en komt nu naar de theaters. Het ‘Humorcollege’ is cabaret, show en college ineen en leert je alles over humor. Doel van de avond is niet alleen om je te laten lachen, maar ook om jouw eigen humorstijl te ontdekken. Een avond vol lach- en leerstuipen!

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 17,50   Normaal tarief
2e rang :   € 15,50   Normaal tarief

So Nice Theaterdiner - Humorcollege

So Nice Theaterdiner - Humorcollege

vr 06 apr 2018 - 18:15 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 17,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Arnout van den Bossche  Burn-out voor beginners  vr 23 mrt 2018 - 20:30 uur - Middenzaal Cabaret
LOS Muziektheater  VAST  vr 20 apr 2018 - 20:30 uur - Kulturhus Borne Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden