Veldhuis en Kemper - Hou dat vast

vr 22 apr 2022 - 20:00 uur - Rabozaal


“De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt.” – Schopenhauer.

Deze uitspraak vormt de basis voor ‘Hou Dat Vast’, het nieuwe cabaretprogramma van het gevierde duo Veldhuis & Kemper. Het is 20 jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Confronterend grappig is het in ieder geval wel! Met ontroering als onverwachte bonus.

1e rang:   € 27,00

Voor hun vorige programma ‘Geloof ons nou maar’ sleepten Veldhuis & Kemper naast volle zalen en prachtige recensies ook een schitterende nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs van Nederland ‘de Poelifinario’ in de wacht. U snapt, de mannen hebben maar één wens: Hou dat vast!

 

1e rang :   € 27,00   Normaal tarief
2e rang :   € 24,00   Normaal tarief
3e rang :   € 21,00   Normaal tarief
4e rang :   € 18,50   Normaal tarief

Vermakelijke scènes waarin zelfspot nooit ver weg is: Veldhuis & Kemper zijn helemaal terug. [...] Dat de cabaretiers meer dan ooit zichzelf zijn, maakt deze voorstelling tot een van hun beste van de afgelopen vijftien jaar.| Algemeen Dagblad ★ ★ ★ ★ ★

'Remco Veldhuis en Richard Kemper zijn al meer dan twintig jaar vrienden en collega’s en ook al geruime tijd zwagers. Ze zien elkaar dus vrijwel dagelijks. Maar kennen ze elkaar goed? Zijn ze wel echte vrienden? In Hou dat vast wroeten ze in elkaars ziel. [...] 'Vermakelijk programma met spitse speldenprikken' - Theaterkrant

1e rang:   € 27,00

Anderen bestelden ook

Janneke de Bijl  Dit is het nou  do 29 sep 2022 - 20:00 uur - Middenzaal Cabaret
Daniël Arends  Thuis praat ik bijna nooit  do 20 okt 2022 - 19:15 uur - Rabozaal Cabaret