Iris Hond & band - Home

Deel deze pagina
wo 28 okt 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Vrije Zit


In 'Home' gaat Iris op zoek naar mensen met een bijzondere thuissituatie, van gevangenen tot een nomadenstam. Deze verhalen brengt zij, op haar geheel eigen manier en met muziek als basis, naar het theater.

Let op: u reserveert per huishouden of sociale eenheid. Vanwege de coronamaatregelen dient u per reservering minimaal 2 plaatsen te reserveren.

Geen rang (vrije zit):   € 21,50

Iris Hond heeft zich door de jaren heen bewezen als pianiste van wereldniveau. Ook heeft Iris publiek over de hele wereld weten te inspireren met de manier waarop zij zich, door altijd vast te houden aan een droom, van 14-jarig dakloos meisje ontwikkeld heeft tot de artiest van formaat die zij nu is. Haar vorige voorstelling eindigde letterlijk met het vinden van een echt thuis. En daar begint nu een nieuw hoofdstuk. En dit keer staat ze niet alleen op het podium.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

Geen rang (vrije zit) :   € 21,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 21,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Ruud Hermans  Back In Town  do 10 sep 2020 - 20:30 uur - Rabozaal Vrije Zit Muziek
Stef Bos  Bloemlezing  za 19 sep 2020 - 21:00 uur - Middenzaal Vrije Zit Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden