Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Iris Hond & band - Home

Deel deze pagina
za 14 mrt 2020 - 20:00 uur - Middenzaal


In 'Home' gaat Iris op zoek naar mensen met een bijzondere thuissituatie, van gevangenen tot een nomadenstam. Deze verhalen brengt zij, op haar geheel eigen manier en met muziek als basis, naar het theater.

1e rang:   € 21,50

Iris Hond heeft zich door de jaren heen bewezen als pianiste van wereldniveau. Ook heeft Iris publiek over de hele wereld weten te inspireren met de manier waarop zij zich, door altijd vast te houden aan een droom, van 14-jarig dakloos meisje ontwikkeld heeft tot de artiest van formaat die zij nu is. Haar vorige voorstelling eindigde letterlijk met het vinden van een echt thuis. En daar begint nu een nieuw hoofdstuk. En dit keer staat ze niet alleen op het podium.

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 21,50   Normaal tarief
2e rang :   € 19,00   Normaal tarief
1e rang:   € 21,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Tributebands Pink Floyd, Genesis, Rush en Yes  Progrockfest (staanplaats)  zo 22 nov 2020 - 14:00 uur - Rabozaal Staanplaatsen Muziek
European Philharmonia  Tribute to Hans Zimmer  vr 12 feb 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden