Thijs Borsten & Carlos Denia - Het Spanje van Carlos Denia

Deel deze pagina
do 25 feb 2021 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd


De Spaanse zanger, gitarist en componist Carlos Denia maakte in Nederland furore als Escamillo in de opera Carmen met Tania Kross. Hij toerde met die voorstelling door Nederland en deed ruim 70 uitverkochte zalen aan. In Spanje is hij één van de meest geroemde flamencozangers en hij wil het Nederlandse publiek graag laten kennismaken met de (muzikale) schoonheid en diversiteit die Spanje herbergt.

Let op: vanwege de coronamaatregelen dient u per huishouden of sociale eenheid te reserveren.

Geen rang (vrije zit):   € 18,50

Collega en vriend Thijs Borsten zoekt Carlos op in het Spaanse dorp waar ieder jaar een muzikale ontmoeting plaatsvindt van traditionele musici vanuit heel Spanje. Samen met de musici die Thijs en Carlos daar ontmoeten spelen ze flamenco en andere volksmuziek en bezoeken ze de dorpen waar ze vandaan komen om de cultuur en de muziek te leren kennen. Van het verzamelde beeld- en muziekmateriaal maken Thijs en Carlos voor het Nederlandse theaterpubliek een voorstelling over dit ‘andere Spanje’.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Geen rang (vrije zit) :   € 18,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 18,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Motel Westcoast  One of These Nights  za 20 feb 2021 - 20:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd Muziek
Dudok Kwartet  De hogeschool van het strijkkwartet  zo 14 mrt 2021 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden