Thijs Borsten & Carlos Denia - Het Spanje van Carlos Denia

Deel deze pagina
vr 24 sep 2021 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd


De Spaanse zanger, gitarist en componist Carlos Denia maakte in Nederland furore als Escamillo in de opera Carmen met Tania Kross. Hij toerde met die voorstelling door Nederland en deed ruim 70 uitverkochte zalen aan. In Spanje is hij één van de meest geroemde flamencozangers en hij wil het Nederlandse publiek graag laten kennismaken met de (muzikale) schoonheid en diversiteit die Spanje herbergt.

Dit concert zou oorspronkelijk plaatsvinden op 25 februari 2021. Gasten met kaarten voor de oude datum hebben persoonlijk bericht ontvangen.

Let op: vanwege de coronamaatregelen dient u per huishouden of sociale eenheid te reserveren.

Geen rang (vrije zit):   € 18,50

Collega en vriend Thijs Borsten zoekt Carlos op in het Spaanse dorp waar ieder jaar een muzikale ontmoeting plaatsvindt van traditionele musici vanuit heel Spanje. Samen met de musici die Thijs en Carlos daar ontmoeten spelen ze flamenco en andere volksmuziek en bezoeken ze de dorpen waar ze vandaan komen om de cultuur en de muziek te leren kennen. Van het verzamelde beeld- en muziekmateriaal maken Thijs en Carlos voor het Nederlandse theaterpubliek een voorstelling over dit ‘andere Spanje’.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Geen rang (vrije zit) :   € 18,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 18,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Verplaatst: FOURCE  In concert  za 24 apr 2021 - 16:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd Muziek
The Cosmic Carnival  Fleetwood Mac, the incredible story  do 29 apr 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden