Dakzonderhuis/STIP - Het Mysterie van de Grote Mensen (6+)

zo 14 nov 2021 - 14:30 uur - Middenzaal


De één verzamelt voetbalplaatjes, de ander schelpen. Maar Jo heeft een andere fascinatie: hij verzamelt volwassenen en stopt ze in een schoenendoos. Dag en nacht bespiedt Jo door de gaatjes van zijn schoenendoos de volwassenen. Door ze te begluren probeert hij al hun geheimen te ontrafelen. Wat doen je ouders als jij slaapt? Waar blijven overblijfmoeders na het overblijven? En wat is de functie van ‘de snor’? Maar Jo’s Grote Mensen zijn bepaald geen makkelijke huisdieren. Jo hoeft maar éven niet op te letten en dan ontsnapt er een volwassene uit de schoenendoos. Lukt het Jo de Grote Mensen in toom te houden? En wil hij zelf eigenlijk wel volwassen worden? Je ziet het in Het Mysterie van de Grote Mensen.

“Ga deze voorstelling zien, hij is geweldig”, aldus Paulien Cornelisse.

1e rang:   € 11,50

Dakzonderhuis daagt hun publiek uit om na te denken over wat het betekent om op te groeien en jong te blijven. Na een zeer succesvolle aftrap op De Parade is het tijd dat heel Nederland kennis maakt met Dakzonderhuis.

Workshop na afloop
Het gezelschap biedt na afloop een gratis theaterworkshop aan van 45 minuten. Er is plek voor maximaal 30 kinderen. Ouders kunnen wachten in de foyer. Vooraf aanmelden is verplicht; kijk bij arrangementen voor meer informatie. 

Over de workshop:
Het Mysterie rondom volwassenen is eindeloos! Het wordt tijd om zelf eens in de huid van een volwassene te kruipen en de rollen eens helemaal om te draaien. In deze theater-workshop komen de personages uit de voorstelling tot leven en fantaseer je over wanneer jij zelf een groot mens wordt. 

Coronavirus
Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Tip: bestel de Serie Jeugdvoorstellingen 6-8 jaar voor slechts € 22,50. Klik hier voor meer informatie en het bestellen van de serie.

Na de voorstelling bieden wij een gratis theaterworkshop aan

1e rang :   € 11,50   Normaal tarief
1e rang :   € 9,50   CJP / Jeugd
2e rang :   € 10,00   Normaal tarief
2e rang :   € 8,50   CJP / Jeugd
1e rang:   € 11,50

Anderen bestelden ook

  Nijntje de Musical (2+)  do 24 feb 2022 - 13:30 uur - Rabozaal Jeugd
HNTJong  Oma is een Avatar (8+)  za 26 feb 2022 - 19:30 uur - Middenzaal Jeugd