Theaterschool Luna - Het meisje met de zwavelstokjes

zo 30 jan 2022 - 19:00 uur - Rabozaal


Er was eens een jong meisje ze heette Anne, Anne Zwavelstok. Zij leefde in een klein dorp met haar vader, moeder en oma. Ze hielden veel van elkaar en moeder kon elk moment een broertje of zusje voor Anne verwachten.

Al hadden ze niet veel geld, zij hadden in ieder geval een dak boven hun hoofd en elkaar. Moeder kookte iedere dag een warme maaltijd en als vader thuis kwam van het werk aten ze gezellig met zijn vieren aan tafel. Later op de avond stopte moeder de sokken, vader las de krant en Anne zat meestal dicht bij oma huiswerk te maken.

De entreeprijs is inclusief garderobe en exclusief drankje.

1e rang:   € 17,50

Het waren voor de meesten mensen barre en harde tijden. Veel van hun vrienden en buren hadden alles verloren. Sommigen leefden zelfs op straat en bedelden voor geld om hun gezin te kunnen onderhouden en te voeden.

Genoeg over deze ellende, nu was Kerst in aantocht. Ik kijk over het dorp en zie blije kinderen een kerstboom optuigen en hun ogen straalden als de lichtjes aan gaan.

Het is nu ochtend en iedereen in het dorp is al druk in de weer voor Kerstmis.

Coronavirus
Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

1e rang :   € 17,50   Normaal tarief
1e rang:   € 17,50

Anderen bestelden ook

TCOV  Matthäus Passion  za 02 apr 2022 - 19:00 uur - Stadhuishal Regionaal
Gewoon Aans  #KIEKOET  za 30 apr 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Show