Als Het Ware - Het Kado (6+)

za 07 jan 2023 - 15:00 uur - Middenzaal


We zien Estel en Vladi, zus en broer. Ze wachten op HET kado. Wat het kado is, weten ze niet, maar ze weten ZEKER dat ze het willen hebben. Dus ze wachten... Maar hoe doe je dat nou, wachten? En kan het niet wat sneller?

Het Kado door Als Het Ware is een spannende toneeltrip waar broer en zus elkaar naar hartenlust tarten en verrassen. Er wordt gespeeld met verwachtingen en getoverd met de tijd. Vrij geïnspireerd op de klassieker Wachten op Godot (1952) van Beckett is deze voorstelling een ode aan het wachten en geschikt voor een ongeduldig publiek vanaf 6 jaar.

Tip!
Bestel de Jeugdserie 6-8 jaar voor slechts €18,50.

1e rang:   € 8,50

Het Kadoals het ware is een spannende toneeltrip met fysiek spel in een inventief decor.  Dit is de eerste voorstelling van het nieuwe theatergezelschap Als Het Ware van theatermakers Marianne Kuijper en Job Raaijmakers. Om het jaar produceren zij een eigenzinnige familievoorstelling waarin gespeeld wordt met de waarheid (als het ware). Pakkend jeugdtheater over relevante onderwerpen op toegankelijk legoniveau; broccoli die smaakt als een gebakje of Kafka in de speeltuin (als het ware).

1e rang :   € 8,50   Normaal tarief
2e rang :   € 7,50   Normaal tarief
1e rang:   € 8,50

Anderen bestelden ook

Toneelgroep Oostpool  Girls & Boys ★★★★★  do 15 sep 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Toneel
Legends of Rock ‘n Roll (USA)  Buddy Holly, Roy Orbison & Elvis Presley  za 24 sep 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek