Huub Stapel - Het Huwelijk

Deel deze pagina
wo 08 jan 2020 - 20:00 uur - Rabozaal


Huub Stapel is dit seizoen opnieuw solo te zien in het theater! In zijn nieuwe one-man-show 'Het Huwelijk' beschouwt hij op komische wijze alle facetten van het huwelijk.

1e rang:   € 29,50

Na de zeer succesvolle voorstelling ‘Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus’ is Huub Stapel opnieuw solo te zien. Dit seizoen reist Huub langs de theaters met de wervelende one-man-show ‘Het Huwelijk’, geschreven door Haye van der Heyden.

Als ervaringsdeskundige filosofeert, confereert, zingt, dicht en speelt hij virtuoos rond dit aloude instituut en confronteert het publiek met de ongemakken en gemakken, de verleidingen en geneugten, de ergernissen, de sleur, de kwellingen, de liefde, het geluk en in zijn geval; de breuk. En natuurlijk de hoop op nieuw geluk…

Deze pijnlijk grappige voorstelling is geschikt voor iedereen die getrouwd is, getrouwd is geweest, nooit getrouwd is, van plan is om te gaan trouwen of er niet aan moet denken om ooit te gaan trouwen.

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 29,50   Normaal tarief
2e rang :   € 26,50   Normaal tarief
3e rang :   € 23,50   Normaal tarief
4e rang :   € 20,50   Normaal tarief
1e rang:   € 29,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Johanna ter Steege  Ik heet Lucy Barton  za 21 nov 2020 - 20:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd Toneel
Toneelschuur Producties  Drie Zusters  za 12 dec 2020 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden