Thijs Borsten & Izaline Calister - Het eiland van mijn vader

Deel deze pagina
wo 01 jul 2020 - 19:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd


Thijs Borsten gaat met bijzondere collega-muzikanten op zoek naar de muziek die hun levensverhaal illustreert. In deze voorstelling zingt en vertelt zangeres Izaline Calister over haar jeugd op Curaçao, in het bijzonder over haar vader.

Om de afstand van 1,5 meter tussen bezoekers in acht te kunnen nemen wordt de tribune van onze Middenzaal weggehaald en wordt een sfeervolle ‘cabaretopstelling’ gecreëerd met kleine tafeltjes met stoelen. Bezoekers die een gezamenlijk huishouden of een sociale eenheid vormen kunnen samen aan een tafeltje plaatsnemen.
Let op: u reserveert per huishouden of sociale eenheid. Per reservering dient u minimaal 2 plaatsen te reserveren.

Geen rang (vrije zit):   € 18,50

De liedjes van de voorstelling komen onder andere uit Izalines eigen repertoire en van het koor waar Izalines op jonge leeftijd overleden moeder in zong. Liedjes van de bekende Curaçaose componist Rudi Plaate, die Thijs en Izaline bezochten, horen er vanzelfsprekend bij. Samen met (geluid en beeld van) traditionele Tumba muzikanten brengt Izaline het lied waarmee ze jaren geleden het bekende jaarlijkse Tumbafestival won.

'Een innemende, intieme, swingende voorstelling.' | Theaterkrant

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

De voorstelling is te zien om:
19:00 uur
21:00 uur

Geen rang (vrije zit) :   € 18,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 18,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Lidy Blijdorp en Tobias Borsboom  In vogelvlucht  zo 20 dec 2020 - 16:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
Thijs Borsten, Jeroen Zijlstra, Ernst Daniel Smid  Muzikale geloofsdialoog  wo 06 jan 2021 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden