Politiek Café - Hengeloos Peil

Deel deze pagina
ma 12 nov 2018 - 19:00 uur - Brasserie So Nice


De Twentsche Courant Tubantia, Radio Hengelo TV en Schouwburg Hengelo hebben gezamenlijk het initiatief genomen tot een nieuw politiek café. Onder de titel Hengeloos Peil wordt het politiek café elke maand  live uitgezonden vanuit Brasserie So Nice in Schouwburg Hengelo.

Hars Realm (fonetisch: harsj relm) treedt deze editie van Hengeloos Peil op. Zij streven naar het creëren van een sfeervolle, ambient setting met hun enigszins melancholische nummers. Ze spelen voornamelijk covers met hier en daar wat eigen deuntjes tussendoor. Ze sluiten met hun muziek goed aan op de donkere wintermaanden door middel van warme gitaargeluiden en samenzang.

Geen rang (vrije zit):   € 0,00

Aan de gesprekken en discussie in Hengeloos Peil wordt deelgenomen door smaak- en opiniemakers uit de Hengelose politiek en het maatschappelijk, sociaal of cultureel leven in Hengelo.

Hengeloos Peil wordt elke tweede maandag van de maand opgenomen in Brasserie So Nice. Wie de uitzending wil bijwonen is welkom vanaf 18.30 uur. De toegang is gratis.

Elke uitzending wordt live uitgezonden via Radio Hengelo TV en is terug te zien via de social media-kanalen van de omroep. Hengeloos Peil wordt daarnaast elke maandag op de radio uitgezonden vanuit de studio van Radio Hengelo TV. Hengeloos Peil is een initiatief van De Twentsche Courant Tubantia in samenwerking met Radio Hengelo TV en Schouwburg Hengelo. Het programma begint om 19.00 uur in Brasserie So Nice, het theaterrestaurant van Schouwburg Hengelo en is live te volgen via Radio Hengelo.

Geen rang (vrije zit) :   € 0,00   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 0,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

TCOV  Petite Messe Solennelle van Rossini  vr 29 mrt 2019 - 20:00 uur - Kristalkerk Klassiek
Jeroen Zijlstra vs Ntjam Rosie  De Uitdaging  do 04 apr 2019 - 20:30 uur - Middenzaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden