Consensus Vocalis - Hemel op aarde

vr 03 jun 2022 - 20:00 uur - Kristalkerk


De 16 zangers van Consensus Vocalis brengen, in samenwerking met organist Sander van den Houten en contrabassist Erik Olsman, onder leiding van Klaas-Jan de Groot onvolprezen motetten ten gehore. In de tijd van Bach waren motetten eigenlijk achterhaald, uit de tijd. Motetten waren armeluismuziek en van Bach werd ook niet verwacht dat hij eigen motetten zou schrijven. Aardse klanken, lichte akkoorden en hemelse sferen zetten de toon in dit concert. Laat je meevoeren in de meerstemmigheid.

Geen rang (vrije zit):   € 22,50

Het professioneel vocaal ensemble Consensus Vocalis geeft vanuit een stevige basis in Oost-Nederland concerten en voorstellingen in het hele land. Het heeft een geheel eigen klank die in alles te herkennen is: helder, fris, expressief, intens en vol overgave. Van a capella koormuziek tot symfonische werken, van opera tot (jeugd)muziektheater en van renaissance tot hedendaags repertoire: Consensus Vocalis is bijzonder veelzijdig.

Geen rang (vrije zit) :   € 22,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit) :   € 9,50   CJP / Jeugd
Geen rang (vrije zit):   € 22,50

Anderen bestelden ook

Merel Vercammen en Dina Ivanova  De wereld van Lili en Nadia Boulanger  zo 09 okt 2022 - 15:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek
  Amstel Quartet met Laura Sandee  zo 12 mrt 2023 - 15:00 uur - Waterstaatskerk Klassiek