VERPLAATST: Magda Nij Bijvank, Esther Groenenberg en Dirk Schreuders - HELD VOOR 1 DAG

Deel deze pagina
vr 12 feb 2021 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd


Dit trio leerde elkaar kennen via het Twentse Theaterspektakel ‘Hanna van Hendrik’. Magda speelde er een rol in, Esther schreef de liedjes ervoor en Dirk was een van de bandleden van Her Majesty, die de muziek verzorgden van de voorstelling. Ze zochten elkaar op in de lege coronatijd. En zo ontstond spontaan het idee voor een voorstelling. Dus, aan de bak! Corona of niet.

Deze voorstelling is verplaatst naar 7  mei 2021. Bezoekers met kaarten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen. Klik hier om kaarten te reserveren voor 7 mei 2021.

'Held voor 1 dag' is muziektheater met vette covers en met eigen liedjes. In de voorstelling zoomen Esther en Magda in op een bladzijde uit het leven van anderen én van zichzelf. Die bladzijde waarop ze in hun verder normale leven iets ongewoons meemaken. Zo’n moment waarop de dingen ontploffen of imploderen, stilvallen of deblokkeren, kapotgaan of ten goede keren. Zo’n dag waarop je heldhaftig bent, of toch net niet. En trouwens, wie bepaalt eigenlijk wat dat is: een held? Met innemende verhalen waarbij zelf meegemaakt en zelf verzonnen dwars door elkaar heen lopen. Want het motto is: beter een goed verhaal gelogen, dan een slecht verhaal naar waarheid verteld.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Anderen bestelden ook

Magda Nij Bijvank, Esther Groenenberg en Dirk Schreuders  HELD VOOR 1 DAG  vr 07 mei 2021 - 20:00 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Muziektheater
Ensemble Lite van het Orkest van het Oosten  Nieuwjaarsconcert  wo 17 mrt 2021 - 20:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Klassiek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden