Toneelgroep Oostpool i.s.m. Theater Sonnevanck - Good Cop (14+)

do 07 apr 2022 - 19:30 uur - Schouwburgplein


Michael is net afgestudeerd aan de politieacademie en direct gaat hij de fout in. In afwachting van verder onderzoek werkt hij op de 112-alarmcentrale.
Michael heeft zijn leven lang geleerd om hard te zijn. Stoer. Pijn duwt hij weg. Dus deze fout gaat geen probleem voor hem zijn. Hier lult hij zich gewoon uit. Klaar. En die tijd in de meldkamer, die komt ie wel door.

Dan belt Luna, een meisje van 15. Ze zit achterin een busje. Ze wordt ontvoerd.

Michael wijkt direct af van het protocol: dit meisje gaat hij redden. Hij is namelijk niet zomaar een loser op een meldkamer. Maar Luna laat zich niet zomaar redden. Ze daagt hem uit, verleidt, verwart hem. Wat is nu waar? Wordt ze eigenlijk wel ontvoerd? Wie helpt hier wie? Wie is in charge?

Langzaam leren we de gevoelens kennen die Michael zo hardnekkig onderdrukt en komen we erachter waarom hij precies wordt onderzocht.

Geen rang (vrije zit):   € 14,50

Losjes gebaseerd op de Deense film ‘Den Skyldige’ is Good Cop een voorstelling voor jongeren vanaf 14 jaar over de gevolgen van giftige mannelijkheid. 

Het onderzoekt de clichés rond man- en vrouwbeelden, bevraagt die frames en zoekt naar alternatieven. Want wat is dat eigenlijk: ‘een echte man’? En waarom houden we zo aan dat beeld vast?

Geen rang (vrije zit) :   € 14,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit) :   € 11,50   CJP / Jeugd
Geen rang (vrije zit):   € 14,50

Anderen bestelden ook

George & Eran Producties en ROSE stories  De Brieven van Mia (9+)  za 28 mei 2022 - 19:30 uur - Middenzaal - ongeplaceerd Jeugd
155 & Maas theater en dans  Controle (12+)  wo 05 okt 2022 - 19:30 uur - Middenzaal Dans