André Manuel, Ernest Beuving en Thijs Kemperink - Goeie Tukkers: Tukkerware Party

Deel deze pagina
za 19 sep 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Vrije Zit


Het product: drie Twentse goden die graag out of the bokse denken… Maar een Tukker giet nooit kapot, dus denk voor aanschaf goed na: ie zit er veur de rest van oew leven mee. Overal waar tu’ voor staat is niet goed. Behalve Tukkerware!

Let op: u reserveert per huishouden of sociale eenheid. Vanwege de coronamaatregelen dient u per reservering minimaal 2 plaatsen te reserveren.

Geen rang (vrije zit):   € 16,50

Hoe meer personen er aanwezig zijn op de party, des te goedkoper is de tukker te leveren. Na de party is er ruimte genoeg om Tukkers uit te proberen en om voor uzelf te kijken of het een toevoeging kan zijn in uw huidige huishouden. Enthousiast geworden? Kom dan allemaal naar de Tukkerware party en beleef een onvergetelijke avond.

Schouwburg Hengelo biedt graag een veilige omgeving voor bezoekers, medewerkers en bespelers. Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room
Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'

Geen rang (vrije zit) :   € 16,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 16,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

André Manuel, Ernest Beuving en Thijs Kemperink  Goeie Tukkers: Tukkerware Party  vr 04 sep 2020 - 20:30 uur - Kulturhus Borne Cabaret
Roué Verveer  "Zo Goed Als Nieuw"  vr 15 jan 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden