mugmetdegoudentand - Gidsland

Deel deze pagina
do 11 jan 2018 - 20:30 uur - Middenzaal

Schrijver Nathan Vecht en regisseur Lineke Rijxman maken na het veel geprezen ‘Kunsthart’ een nieuwe actuele komedie over de Nederlandse identiteit. 

1e rang:   € 19,50

Een jonge Duitse historicus is na het succes van zijn bestseller ‘Europa’ uitgegroeid tot een internationale bekendheid. In Nederland is hij te gast in de populaire talkshow ‘Ellemiek!’. Als de gastvrouw het interview afrondt, zonder ook maar één vraag over zijn boek te stellen, gijzelt hij iedereen in de tv-studio. Terwijl het hele land zich voor de buis verzamelt, stort hij zijn hart uit in een uitzending die niemand had voorzien.

Schrijver Nathan Vecht en regisseur Lineke Rijxman maken na het veel geprezen ‘Kunsthart’ een nieuwe actuele komedie over de Nederlandse identiteit. Over een land dat de wereld de weg wijst als er geen wolkje aan de lucht is. Maar hoe gedragen we ons als er wél iets op het spel staat? Met Guy Clemens, Anniek Pheifer, Xander van Vledder en Ilke Paddenburg.

Inleiding

Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost € 2,50 en begint om 19:30 uur. De inleiding is te reserveren in stap 3 bij de voorstelling.

1e rang:   € 19,50   Normaal tarief
2e rang:   € 17,50   Normaal tarief

Inleiding

Inleiding

do 11 jan 2018 - 19:30 uur

Inleiding

1e rang:   € 19,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Theater Rotterdam i.s.m. Toneelschuur Producties  Revolutionary Road (Erik Whien)  wo 29 nov 2017 - 20:00 uur - Middenzaal Toneel
Het Zuidelijk Toneel  De Man door Europa  do 18 jan 2018 - 20:00 uur - Middenzaal Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden