mugmetdegoudentand - Gidsland

Deel deze pagina
do 11 jan 2018 - 20:30 uur - Middenzaal

Schrijver Nathan Vecht en regisseur Lineke Rijxman maken na het veel geprezen ‘Kunsthart’ een nieuwe actuele komedie over de Nederlandse identiteit. 

1e rang:   € 19,50

Een jonge Duitse historicus is na het succes van zijn bestseller ‘Europa’ uitgegroeid tot een internationale bekendheid. In Nederland is hij te gast in de populaire talkshow ‘Ellemiek!’. Als de gastvrouw het interview afrondt, zonder ook maar één vraag over zijn boek te stellen, gijzelt hij iedereen in de tv-studio. Terwijl het hele land zich voor de buis verzamelt, stort hij zijn hart uit in een uitzending die niemand had voorzien.

Schrijver Nathan Vecht en regisseur Lineke Rijxman maken na het veel geprezen ‘Kunsthart’ een nieuwe actuele komedie over de Nederlandse identiteit. Over een land dat de wereld de weg wijst als er geen wolkje aan de lucht is. Maar hoe gedragen we ons als er wél iets op het spel staat? Met Guy Clemens, Anniek Pheifer, Xander van Vledder en Ilke Paddenburg.

De pers over 'Gidsland'
"De balans tussen ernst en humor is goed gevonden." **** (NRC Next)
"Nederlandse volksaard wordt op venijnig/hilarische wijze gefileerd." **** (Parool)
"Het stuk vol flitsende scènes heeft tal van mooie oneliners." (Trouw)
"De problematiek is herkenbaar en serieus, de toon licht, soms hilarisch, en dat werkt goed." (Volkskrant)

Inleiding

Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze is gratis in combinatie met de voorstelling en begint om 19:30 uur. De inleiding is te reserveren in stap 3 bij de voorstelling.

So Nice Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement reserveren. Kijk onder 'Arrangementen' voor meer informatie. Het arrangement is te reserveren in het reserveringsproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 19,50   Normaal tarief
2e rang :   € 17,50   Normaal tarief

Inleiding

Inleiding

do 11 jan 2018 - 19:30 uur

Inleiding

So Nice Theaterdiner - Mugmetdegoudentand

So Nice Theaterdiner - Mugmetdegoudentand

do 11 jan 2018 - 18:30 uur

Het So Nice Theaterdiner maakt een bezoek aan Schouwburg Hengelo tot een compleet avondje uit. Met een aanbod van vlees-, vis- of vegetarische gerechten, is er voor elk wat wils. Wij zorgen ervoor dat u gegarandeerd op tijd bij de voorstelling aanwezig bent, dus u hoeft niet te haasten!

Als u kaartjes bestelt bij Schouwburg Hengelo, kunt u met één klik een Theaterdiner reserveren in onze Brasserie. Voor slechts € 19,50 (exclusief drankjes), kiest u vier gerechtjes waarmee u uw eigen complete menu samenstelt. U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 19,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Vele hemels boven de zevende (naar het boek van Griet op de Beeck)  Henriette Tol, Hanne Arendzen, Peter Bolhuis, Stefan Rokebrand en Anne Lamsvelt  wo 21 mrt 2018 - 20:00 uur - Rabozaal Toneel
Roy en Hedy Grünewald  Selemat Makan - Smakelijk Eten  zo 27 mei 2018 - 17:00 uur - Kulturhus Borne Toneel
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden