Maas Theater en Dans - Gezocht: konijn (3+)

do 28 dec 2023 - 14:30 uur - Middenzaal - Jeugd

In Gezocht: konijn gaan drie politieagenten op zoek naar een konijn dat ontsnapt is uit de gevangenis. Konijnen houden zich namelijk niet aan de regels. Ze graven overal holen zonder daar een vergunning voor te vragen, eten wortels waar ze niet voor hebben betaald en poepen op straat. Ze hebben enorme oren, maar luisteren ho maar. Er begint een achtervolging waarbij het konijn, in de vorm van een vingerpop, steeds ergens anders in de miniatuurstad verschijnt. Uiteindelijk blijkt de stad overgenomen door konijnen en groeien er zelfs bij de baas van de politie konijnenoren. Help je ons mee deze zaak op te lossen? 

Tip! Bestel de Jeugdserie 4 - 6 jaar en bezoek vier voorstellingen voor slechts € 26,00!

1e rang:   € 9,50

De voorstelling Oei Oei! die gepland stond op deze datum is helaas geannuleerd. Maar er is een alternatief: Gezocht: Konijn. De allereerste voorstelling van René Geerlings, die in 2021 in première ging en nu terug is in de theaters. 

Geerlings: “Toen ik gevraagd werd iets te maken voor 3+, dacht ik "Hoe krijg je die peuters eigenlijk stil". Zelf was ik toen ik zo oud was altijd zwaar onder de indruk van politieagenten. Het zou dus CSI Miami moeten worden voor driejarigen. Ook wilde ik iets doen met schaal, zodat de doelgroep zich eens groot zou voelen in plaats van klein. Vandaar de maquette.” 

1e rang :   € 9,50   Normaal tarief
2e rang :   € 8,50   Normaal tarief
1e rang:   € 9,50

Anderen bestelden ook

The Ruggeds & Ghetto Funk Collective  GROOVE  wo 06 dec 2023 - 19:30 uur - Rabozaal Dans
Van Hoorne Entertainment  Rapunzel de Familiemusical (4+)  di 26 dec 2023 - 14:30 uur - Rabozaal Jeugd / Familie