The Cavern Beatles - Get Back Tour

zo 13 nov 2022 - 20:00 uur - Middenzaal


Dit jaar brengen The Cavern Beatles een speciaal eerbetoon aan de 50e verjaardag van het nummer ‘Get back’ en het allerlaatste liveoptreden van The Beatles. The Cavern Beatles geven een optreden waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten.

Met de juiste instrumenten en met de juiste look wordt het ene tijdloze nummer na het andere gespeeld, zoals ‘Can't Buy Me Love’, ‘Help!’, ‘Ticket to Ride’, ‘Hey Jude’ en natuurlijk
‘Get Back’. Met hun uiterlijk, hun stemmen en bewegingen is er een opvallende overeenkomst met de originele Fab Four. En ze komen ook nog eens allemaal uit Liverpool!

1e rang:   € 22,50

In een verbazingwekkend levensechte en bijna twee uur durende show, presenteren The Cavern Beatles een werkelijk perfecte live-imitatie van een Beatles-concert waarbij alle bekende songs voorbijkomen. Tot in de kleinste details streven de muzikanten perfectie na. Er worden zelfs originele retro-VOX-versterkers gebruikt voor het optimale effect en de artiesten dragen passende kleding. Ze lijken regelrecht uit de zestiger jaren te zijn weggelopen. Dit maakt het concert van The Cavern Beatles een spectaculaire, authentieke en geloofwaardige reis terug in de tijd.

Voor liefhebbers van dit genre is het concert dan ook een ware ‘must see’ voorstelling. Maar weinig muzikanten zijn in staat om het kenmerkende stemgeluid van de originele Beatles zo dicht te benaderen. The Cavern Beatles zijn vernoemd naar en volledig erkend door de legendarische club in Liverpool waar de originele Beatles sinds 1961 maar liefst 292 keer optraden. Dit illustreert de uitzonderlijke kwaliteit van het concert. Een optreden van The Cavern Beatles is keer op keer een belevenis. De muzikanten wisselen maar liefst vier keer van kostuum. Licht, geluid en keuze van de songs zijn perfect op elkaar afgestemd. Het hele concert wordt met slechts vier muzikanten uitgevoerd en dat is uniek. Er wordt op geen enkele manier bandmuziek gebruikt ter ondersteuning. The Cavern Beatles zijn – net als de originele Beatles – in staat om op basis van hun muzikale talent en zonder veel technische ondersteuning voor een onvergetelijke avond te zorgen.

1e rang :   € 22,50   Normaal tarief
2e rang :   € 20,00   Normaal tarief

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Cavern Beatles à € 27,50

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Cavern Beatles à € 27,50

zo 13 nov 2022 - 18:00 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 2-gangen keuzemenu voor slechts € 27,50.

U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Cavern Beatles à € 32,50

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Cavern Beatles à € 32,50

zo 13 nov 2022 - 17:30 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 3-gangen keuzemenu voor slechts €32,50.

U wordt tweeënhalf uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

1e rang:   € 22,50

Anderen bestelden ook

Jessie Lee & The Alchemists  Blues Night  vr 14 okt 2022 - 20:00 uur - Middenzaal Sta-concert Muziek
Naturally 7  Get up stand up  za 29 okt 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek