Verplaatst: Fred van Leer - Leer van Fred Live! (reprise)

Deel deze pagina
do 27 mei 2021 - 20:00 uur - Rabozaal


Deze voorstelling is verplaatst naar 7 oktober 2021. Bezoekers met kaarten hebben hierover persoonlijk bericht ontvangen. Klik hier om naar de pagina te gaan van 7 oktober 2021.

Het eerste seizoen van 'Leer van Fred Live' is een daverend succes: inmiddels hebben 23.000 vrouwen de volledig uitverkochte voorstellingen bezocht! Een reprise kan daarom niet uitblijven. 

'Leer van Fred Live' is echt een avond voor vrouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Nederlands bekendste stylist geeft ze fashion tips en tricks en vertelt ze de do’s en vooral de vele absolute don’ts. 

Twee eigen TV programma’s bij TLC, op Instagram 637.000 volgers, een boek 'Leer van Fred' waarvan de 4e druk inmiddels een feit is; Fred van Leer behoeft geen introductie meer. Veel uitverkochte zalen leerden van Fred en er zullen nog veel volle zalen volgen. Een avond met Fred van Leer is vertier, hilarisch, herkenbaar en om nooit te vergeten. 

“Zijn theaterdebuut-voorstelling is een absolute aanrader en een voorstelling waarvoor ik het liefst eenmalig een zesde ster in ons classificatiesysteem in het leven zou roepen.”  - Theaterparadijs

Anderen bestelden ook

Verplaatst:  RUMAG  vr 04 jun 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Show
RUMAG  Live in het theater  za 18 sep 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Show
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden