Fred van Leer - Leer van Fred Live! (reprise)

Deel deze pagina
do 07 okt 2021 - 20:00 uur - Rabozaal


Het eerste seizoen van 'Leer van Fred Live' is een daverend succes: inmiddels hebben 23.000 vrouwen de volledig uitverkochte voorstellingen bezocht! Een reprise kan daarom niet uitblijven. 

'Leer van Fred Live' is echt een avond voor vrouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Nederlands bekendste stylist geeft ze fashion tips en tricks en vertelt ze de do’s en vooral de vele absolute don’ts. 

Deze voorstelling zou oorspronkelijk plaatsvinden op 7 mei 2020, maar is vanwege de coronamaatregelen meerdere keren verplaatst. Gasten met kaarten voor de oude datum hebben persoonlijk bericht ontvangen.

1e rang:   € 29,50

Twee eigen TV programma’s bij TLC, op Instagram 637.000 volgers, een boek 'Leer van Fred' waarvan de 4e druk inmiddels een feit is; Fred van Leer behoeft geen introductie meer. Veel uitverkochte zalen leerden van Fred en er zullen nog veel volle zalen volgen. Een avond met Fred van Leer is vertier, hilarisch, herkenbaar en om nooit te vergeten. 

“Zijn theaterdebuut-voorstelling is een absolute aanrader en een voorstelling waarvoor ik het liefst eenmalig een zesde ster in ons classificatiesysteem in het leven zou roepen.”  - Theaterparadijs

Coronavirus
Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

1e rang :   € 29,50   Normaal tarief
2e rang :   € 26,50   Normaal tarief
3e rang :   € 23,50   Normaal tarief
4e rang :   € 20,50   Normaal tarief
1e rang:   € 29,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Machine de Cirque  La Galerie  za 05 feb 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Show
Défano Holwijn  Défano Holwijn Live  za 07 mei 2022 - 20:30 uur - Middenzaal Show
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden