Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

The Cosmic Carnival - Fleetwood Mac, the incredible story

Deel deze pagina
za 21 mrt 2020 - 20:00 uur - Rabozaal


The Cosmic Carnival vertelt het indrukwekkende verhaal van de bijzondere band Fleetwood Mac in een geheel vernieuwde show. Natuurlijk passeren klassiekers als ‘Albatross’, ‘Dreams’ en ‘Go Your Own Way’ allemaal de revue!

1e rang:   € 24,50

Eind jaren zestig veroverde het Britse Fleetwood Mac de wereld met een mix van rauwe powerblues en psychedelica. De hitlijsten werden bestormd met nummers als ‘Oh Well’ en ‘Black Magic Woman’.  

Na tal van bezettingswisselingen transformeerde de band tot één van de populairste popgroepen aller tijden. Van de bluesperiode in het Londen van de jaren zestig, tot aan de Amerikaanse hit successen van de jaren zeventig en daarna.

Een uniek repertoire met een diversiteit en dynamiek waar de Rotterdamse band, al ruim tien jaar één van de meeste gevierde live-acts van de Lage Landen, geweldig mee uit de voeten kan!

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 24,50   Normaal tarief
2e rang :   € 22,00   Normaal tarief
3e rang :   € 19,50   Normaal tarief
4e rang :   € 17,00   Normaal tarief
1e rang:   € 24,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

  The Magic of Santana  do 10 dec 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
European Philharmonia  Tribute to Hans Zimmer  vr 12 feb 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden