Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Finalistentournee Cameretten Festival 2019

Deel deze pagina
za 21 dec 2019 - 20:00 uur - Middenzaal


De finalisten van Cameretten 2019 zijn Tobi Kooiman, Remy Evers en Henk Overdijk. Remy Evers mocht de Juryprijs in ontvangst nemen en Tobi Kooiman ging ervandoor met de Publieksprijs.

Tijdens de Finalistentournee maken de cabaretiers van de toekomst vlieguren op het podium. En jij kunt voortaan zeggen: "Ik heb ze gezien, ik was erbij, voordat ze Carré en de Ziggo Dome uitverkochten."

Eerdere winnaars van Cameretten zijn o.a. Theo Maassen, Marc-Marie Huijbregts, Brigitte Kaandorp, Ronald Goedemondt, Daniel Arends en Patrick Laureij.

1e rang:   € 15,00

De finalisten van het Cameretten Festival trekken langs de theaters om hun prijswinnende show aan jou te laten zien. Ongemakkelijke sketches, herkenbare typetjes en hilarische grappen: tijdens de finalistentour komt van alles voorbij.

De jury over Juryprijswinnaar Remy Evers:
Meteen in de eerste scène wordt duidelijk dat Remy Evers een groot acteertalent heeft met een goed gevoel voor timing. Hier staat een sympathieke loser die de aandacht trekt met zijn ongewone manier van campagne voeren.

De jury over de Publieksprijswinnaar Tobi Kooiman:
Tobi Kooiman strooit met een spervuur aan grappen, die bijna allemaal raak zijn. Hij staat met gemak op het podium. Zijn programma zit heel geraffineerd in elkaar en meerdere malen keren zijn intelligente (doordenk)grappen op handige wijze terug.

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 15,00   Normaal tarief
2e rang :   € 13,50   Normaal tarief
1e rang:   € 15,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Yentl en De Boer  Lacrimosa  wo 12 mei 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Waylon  My Heroes have always been cowboys (reprise)  do 24 sep 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Muziek
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden