Leids Cabaret Festival 2022

vr 27 mei 2022 - 20:30 uur - Kulturhus Borne


Normaal gaan de finalisten pas ná het festival op tour langs de theaters, maar door alle onzekerheid van de afgelopen periode, en de bijbehorende beperkingen, heeft de organisatie besloten om de volgorde om te gooien.

In plaats van acht deelnemers die naar de voorronden gaan, werden er uit de audities vijf verrassende deelnemers geselecteerd. Zij gaan vanaf 4 maart in wisselende samenstelling met de Leids Cabaret Festival On Tour door het land om te eindigen op 3 & 4 juni in de Leidse Schouwburg met de Halve & Finale.

De deelnemers aan het Leids Cabaret Festival 2022 zijn:
Piet van Eeghen
Standje Graf (Robbie Aldjufri en Tom Afman)
Stefan Hendrikx
Céline Schrama
Iris Vlutters

Deze vijf deelnemers staan vrijdag 3 juni in de halve finale. Tijdens de halve finale worden er vervolgens drie finalisten geselecteerd. De finale vindt plaats op zaterdag 4 juni 2022 in de Leidse Schouwburg. Maar voor dat alles... vertonen de finalisten hun kunsten op het podium van Kulturhus Borne!

Geen rang (vrije zit):   € 17,50

Het Leids Cabaret Festival is sinds 1978 een vooraanstaand podium voor jong cabarettalent. Gevestigde namen zoals Erik van Muiswinkel, Lebbis, Dolf Jansen, Najib Amhali, Wim Helsen, Micha Wertheim en recenter Tim Fransen, Kasper van der Laan en Lisa Ostermann begonnen ooit hun carrière op het toneel van de Leidse Schouwburg.
Enkele oud-finalisten zijn: Najib Amhali, Lebbis & Jansen, Paulien Cornelisse, Wim Helsen, Micha Wertheim, Tim Fransen en  Katinka Polderman. En van de jongere generatie: Lisa Ostermann, Jasper van der Veen, Kasper van der Laan en Martijn Kardol. Grote kans dus, dat je op deze avond in Borne... zomaar eens de nieuwe grote namen van de Nederlandse cabaretwereld ontdekt!

Geen rang (vrije zit) :   € 17,50   Normaal tarief
Geen rang (vrije zit):   € 17,50

Anderen bestelden ook

Daniël Arends  God is mijn rechter  do 20 okt 2022 - 21:15 uur - Rabozaal Cabaret
Tineke Schouten  Dubbel  za 05 nov 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Show