Leids Cabaret Festival - Finalistentour 2020

Deel deze pagina
vr 01 mei 2020 - 20:00 uur - Middenzaal


De finalisten van het Leids Cabaret Festival 2020 zijn Lisa Ostermann, Thjum Arts en De Vriendendienst. Lisa Ostermann mocht naast de vakjuryprijs ook de publieksprijs en de studentenprijs in ontvangst nemen. 

Tijdens de Finalistentour doen de drie finalisten de finale nog eens dunnetjes over. 

Micha Wertheim, Erik van Muiswinkel, Najib Amhali, Paulien Cornelisse, Wim Helsen en Tim Fransen stonden allemaal in de finale van het Leids Cabaret Festival. Dat betekende voor hun de doorbraak bij het grote publiek. Grote kans dus, dat je op deze avond kennis gaat maken met een van de grote namen uit de nabije toekomst!

1e rang:   € 15,00
 

De finalisten van het Leids Cabaret Festival trekken langs de theaters om hun prijswinnende show aan u te laten zien. Ongemakkelijke sketches, herkenbare typetjes en hilarische grappen: tijdens de finalistentour komt van alles voorbij.

Lisa Ostermann
Lisa's programma ‘’Wat de ander wil horen’’ is een mix van scherpe grappen, liedjes en onverwachte wendingen. Ook zijn er sexy dancebreaks (als Lisa een goeie dag heeft). ‘Wat de ander wil horen’ gaat over hoe prettig het is om te pleasen en zelf niks te vinden. Over hoe rustgevend en duidelijk het is om altijd mee te gaan in wat anderen zeggen dat je moet doen en in wat je van huis uit geleerd hebt. Over wat een gedoe het is om dat niet te doen; om je uit te spreken.

Thjum Arts
Als Thjum Arts het podium opkomt, gebeurt er iets. Met zijn droogkomische doordachte stijl weet hij alledaagse onderwerpen op een originele manier te bekijken. In zijn voorstelling ‘Stilte zoekt luisteraar’ zet hij eenzaamheid en verbondenheid tegenover elkaar in een poging te komen tot één groots moment.

De Vriendendienst
De Vriendendienst bestaat uit gitarist Peer Thielen en cabaretier Yuri Disseldorp. ‘Als het confetti regent’ is een muzikale collage van verhalen, sketches, personages en muziek. Geïnspireerd door het dagelijks leven, aangevuld met een flinke dosis absurdisme en harde gitaren.

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 15,00   Normaal tarief
2e rang :   € 13,50   Normaal tarief
1e rang:   € 15,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

André Manuel, Ernest Beuving en Thijs Kemperink  Goeie Tukkers: Tukkerware Party  za 19 sep 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Vrije Zit Cabaret
Claudia de Breij  Nu  do 21 jan 2021 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden