Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Do you remember - Koninklijk Hengelo’s Mannenkoor

Deel deze pagina
zo 24 mrt 2019 - 14:30 uur - Middenzaal


Beleef de afsluiting van het project “Dou you remember” van het Hengelo’s Mannenkoor actief mee.

1e rang:   € 12,50

De projectkoorleden repeteren al vanaf november om hun eigen programma, met bekende nummers uit de 60/70 er jaren, ten gehore te brengen.

Het Hengelo’s Mannenkoor, in de volledige bezetting, als ook met hun kleinkoor Bison Fute, geven hun eigen invulling aan deze concerten. Voor de begeleiding  zorgt niet alleen de vaste pianist maar ook de band “Afslag Oele”. Ook zijn er nummers die gezamenlijk ten gehore worden gebracht en dan staan er bijna 100 enthousiaste  mannen op het podium.

Onze regisseur heeft een ingenieuze verhaallijn opgezet waarin het traditionele mannenkoor via verrassende wendingen, met hulp van de band, het projectkoor en het publiek, wordt ’meegezogen’ in de sixties/seventies. Beamerbeelden verduidelijken de ontwikkelingen.

Dit project is, door het grote aantal aanmeldingen, voor het KHM al een succes en als toeschouwer kun je er mede voor zorgen dat het een geweldig succes wordt door in grote getale te komen.

 

1e rang :   € 12,50   Normaal tarief
1e rang:   € 12,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

  Korenfestival Amusing Hengelo  za 06 jun 2020 - 11:00 uur - Schouwburgplein Regionaal
Theaterkoor Multiple Noise  Top2000 Tribute  do 01 okt 2020 - 20:30 uur - Middenzaal Regionaal
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden