Peter Heerschop & Viggo Waas - Er gaat nog iets heel moois gebeuren

za 04 feb 2023 - 20:00 uur - Middenzaal - Cabaret


Peter en Viggo staan weer samen op het toneel. Na het herseninfarct van Viggo voelen ze nog meer noodzaak om op te treden. Ze wachten op een bijzondere gebeurtenis. Die volgens hen zeker komt. Ze wachten. Vertellen elkaar wat ze belangrijk vinden. Ze vertellen, lachen, kwetsen onbedoeld, twijfelen en denken opeens iets zeker te weten. Maar nooit lang. Daarom wachten ze. En dat wordt beloond.

In Er gaat nog iets heel moois gebeuren staan ze stil bij alles wat zij samen zijn, samen hebben mee-gemaakt. NUHR-dialogen, Wachten Op Godot, Vrienden van Van Swieten, de grote sporttoernooien die ze meemaakten... Ze verwerken samen het herseninfarct van Viggo. Wat betekent dat voor hen samen? Ze zoeken het geheim van ‘De Heilige Graal van Vriendschap’ in een programma met schitterende anekdotes, pijnlijke stiltes, nieuwe ontdekkingen, wanhoop, oplossingen en het vervliegen daarvan.

1e rang:   € 22,00

Peter Heerschop en Viggo Waas richtten eind jaren tachtig samen met Joep van Deudekom cabaretgroep NUHR op waar later ook Eddie B. Wahr vaste kracht werd. Ze toerden 30 jaar lang met veel succes door Nederland en sloten in maart 2018 hun succesvolle gezamenlijke carrière af met de voorstelling Alle 30 NUHR. NUHR wonin 2004 en 2016 de Poelifinario met de programma’s Over de Top en Draai het eens om en ontving hij in 2018 het Zilveren Raampje.

Peter en Viggo zijn elkaars beste vrienden. Met Er gaat nog iets heel moois gebeuren maakten zij een programma waarin ze hard op elkaar inhakken, elkaar opnieuw vinden en uiteindelijk lachend en huilend in de armen vallen. Een programma waarin zij zich afvragen wat voor vrienden ze zijn na 35 jaar samenwerken. Of zij er – na al die jaren – nog wel toe doen. Wat kunnen ze nog voor de mensen betekenen? En voor elkaar?

1e rang :   € 22,00   Normaal tarief
2e rang :   € 19,50   Normaal tarief

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Peter Heerschop & Viggo Waas à € 27,50

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Peter Heerschop & Viggo Waas à € 27,50

za 04 feb 2023 - 18:00 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 2-gangen keuzemenu voor slechts € 27,50.

U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Peter Heerschop & Viggo Waas à € 32,50

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Peter Heerschop & Viggo Waas à € 32,50

za 04 feb 2023 - 17:30 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 3-gangen keuzemenu voor slechts €32,50.

U wordt tweeënhalf uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

' Waas staat als vanouds te spelen vol energie en geestdrift [...] bijzonder mooie, grappige en ontroerende voorstelling [...] rake scènes' ★★★★ | Volkskrant

'Artistiek hoog niveau van een gedurfde voorstelling van twee ware vrienden [...] teksten zijn scherp en hakken er soms flink in [...] de nieuwe Waas […] staat als een huis | Theaterkant

1e rang:   € 22,00

Anderen bestelden ook

  Finalistentournee Cameretten Festival 2022  vr 16 dec 2022 - 20:30 uur - Kulturhus Borne Cabaret
Zoutmus  Jungleprinter  vr 13 jan 2023 - 20:30 uur - Middenzaal Cabaret