Geachte bezoeker, In verband met het Coronavirus zijn alle geplande voorstellingen, evenementen en concerten t/m 1 juni geannuleerd. Klik hier voor meer informatie.

Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort - Enkele Reis

Deel deze pagina
vr 10 jan 2020 - 20:30 uur - Middenzaal


Wanner twee zussen een sinistere heer inschakelen om hun te helpen bij hun laatste wens, ontstaat een reeks vreemde gebeurtenissen...

Theatercoryfeeën Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort staan samen op het toneel in de thrillerkomedie, geschreven door Lex Passchier.

Een must-see voor liefhebbers van Britse detectives!

"Drie 'oude rotten' in het vak maken van Enkele reis een feest." | Telegraaf  ★★★★

1e rang:   € 24,00

Een thrillerschrijfster en haar zus zien een enkele reis naar een bejaardenhuis als hun ergste nachtmerrie en willen een aftakelingsproces koste wat het kost voorkomen. Ze schakelen een sinistere heer in om ze te helpen bij hun laatste wens. Met zijn komst ontstaat er een opeenvolging van vreemde gebeurtenissen en neemt het verhaal een wending die niemand voor mogelijk had gehouden.

’Enkele Reis’. Lex Passchier, bekend van tv-series als ’Moordvrouw’, ’De 12 van Oldenheim’ en zijn eigen Thriller Theater, schreef een intrigerende voorstelling over de regie in handen willen houden.

"Spannend, snel en verrassend... glorieuze suspense" | Theaterkrant (keuze van de criticus) 

Inleiding
Bij deze voorstelling wordt een inleiding gegeven. Deze kost € 2,50 en begint om 19:30 uur. De inleiding kunt u aanvinken in het bestelproces.

Dineren voorafgaand aan de voorstelling in The Green Room

Bij deze voorstelling kunt u een 2-gangen keuzemenu à € 24,50 of een 3-gangen keuzemenu à € 29,50 reserveren in theatercafé-restaurant The Green RoomKlik hier om de menukaart te bekijken. Het keuzemenu is te reserveren in stap 1 van het bestelproces onder het kopje 'Maak uw theateravond compleet!'.

1e rang :   € 24,00   Normaal tarief
2e rang :   € 21,50   Normaal tarief
1e rang:   € 24,00
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

Huub Stapel  Het Huwelijk (reprise)  di 22 dec 2020 - 20:00 uur - Rabozaal Toneel
Brandweerman Sam (2+)  Het Grote Kampeeravontuur  vr 10 jul 2020 - 16:00 uur - Rabozaal Vrije Zit Jeugd / Familie
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden