Plien & Bianca - En nu dan?

do 28 apr 2022 - 20:00 uur - Rabozaal


Plien & Bianca, een genre op zich, zijn al jaren niet meer weg te denken aan de top van de Nederlandse komedie.

In En nu dan? wacht er een onvergetelijke stoet aan meesterlijke typetjes en nemen de dames je weer een avond mee in hun unieke mix van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit. Stel je voor: gefrustreerde kabouters, een enorme sprong in het diepe, giraffen in het theater, ‘Changing of the Guard’ en een kanon. Mix dat met turboverkledingen, sublieme timing en een majestueus decor en je krijgt een avondje onvervalst lachen met Plien & Bianca.

Het vorige theaterprogramma, Gaat het nog door? van het succesvolle duo zorgde voor louter lovende recensies, een nominatie voor de Poelifinario en uitverkochte zalen.

1e rang:   € 33,00

Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman leerden elkaar kennen op de Kleinkunstacademie in Amsterdam.

In 1996 wonnen ze met de voorstelling Changez! zowel de jury- als de publieksprijs. Drie jaar later bedachten ze samen met Joep Onderdelinden (a.k.a. 'Postbode Siemen') het VPRO-programma Zaai waarin ze de de plattelandsmeisjes. De kinderserie is sloeg aan bij jong en oud. 

In 1999 kwamen ze als de plattelandsmeisjes Jeltje en Meike (een oudere variant op Irma en Ingrid) met de theatervoorstelling Biks. Dit programma zou hun grote doorbraak worden. Hierna volgende verschillende cabaretvoorstellingen waaronder 'Ngorongoro', 'Heb je hun weer' en 'Slippers' (ism Droog Brood). 'En nu dan?' is hun 10e voorstelling.

1e rang :   € 33,00   Normaal tarief
2e rang :   € 29,50   Normaal tarief
3e rang :   € 26,00   Normaal tarief
4e rang :   € 23,00   Normaal tarief

Zo veel kolder wordt in anderhalf uur zelden vertoond. | NRC ★★★★

1e rang:   € 33,00

Anderen bestelden ook

Lebbis  De Ziel  wo 02 nov 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret
Patrick Laureij  LIVE  vr 18 nov 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Cabaret