imPerfect Dancers Company - Empty Floor

Deel deze pagina
do 23 sep 2021 - 20:00 uur - Middenzaal


In ‘Empty Floor’ wordt de belevingswereld verkend van mensen die dagelijks geconfronteerd worden met de ziekte van Alzheimer. De dansers doorbreken taboes en maken het publiek bewust van zowel de pijnlijke als de grappige aspecten van de ziekte. Ze laten de kracht en de vreugde zien die schuilgaat achter de onbehaaglijke schaamte van Alzheimerpatiënten en hun naasten. Bij deze productie worden lokale seniorenverenigingen betrokken. De dansers delen het podium met vrijwilligers, die alzheimer een gezicht kunnen geven door hun gevoelens, angsten en vreugden te vertolken. 

1e rang:   € 22,50

De danstaal is energiek, emotioneel, ontvankelijk, intens fysiek en atletisch. Een zoektocht naar de menselijke ziel in al zijn facetten. ‘Empty Floor’ is een inspirerende en unieke dansvoorstelling voor iedereen die geraakt wil worden. 

Theaterdiner
Bij deze voorstelling kunt u een dinerarrangement bij restaurant Stravinsky reserveren. Kijk onder ‘Arrangementen’ voor meer informatie.

Coronavirus
Vanwege de maatregelen rond het coronavirus gelden bij het theaterbezoek een aantal huisregels. Lees hier meer over onze huisregels.

Tip: bestel de Danspas voor slechts € 87,50. Klik hier voor meer informatie en voor het bestellen van de Danspas.

1e rang :   € 22,50   Normaal tarief
2e rang :   € 20,00   Normaal tarief
1e rang:   € 22,50
Ga je mee? Zet in agenda

Anderen bestelden ook

ICKamsterdam  Disappearance  do 10 feb 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Dans
LAVA | Burning Bridges  Nachthexen V: Furia  za 02 apr 2022 - 20:30 uur - Middenzaal Dans
Ga je mee?
Mijn gegevens:
Gegevens van degene die u wilt uitnodigen:
Bericht:
* verplichte velden
Zet in agenda
* verplichte velden