Als Het Ware - Eerlijk is Eerlijk als het ware (6+)

zo 29 okt 2023 - 14:30 uur - Middenzaal - Jeugd

Het beroemde dievenduo Bonnie en Klaus is eindelijk gevangen!

Waar ze eerst uitblonken in stelen, liegen en alles voor zichzelf houden, moeten ze nu opeens alles delen in hun cel: het bed, de stoel, de wc. Hoewel ze nooit hebben geleerd om eerlijk te zijn, moeten ze het nu proberen: anders komen ze nooit meer vrij!

Deze gevangenis is een emotionele en grappige rollercoaster voor de dieven die zoeken naar wie ze (willen) zijn. Kiezen ze voor elkaar of zichzelf? Wie is er te vertrouwen? En wie liegt er het eerlijkst? Of toch maar niet?!

In de filosofische misdaadkomedie Eerlijk is Eerlijk als het ware creëren theatermakers Marianne Kuijper en Job Raaijmakers met thematiek uit Antigone (Sofokles) een nieuw verhaal voor 6+: streven naar eerlijkheid in een wereld waar het een kwestie van perspectief is; de ‘ware’ eerlijkheid bestaat niet. 

Tip! Bestel de Jeugdserie 6 - 8 jaar en bezoek vier voorstellingen voor slechts € 32,00!

1e rang:   € 11,50

Sinds hun afstuderen aan de Amsterdamse Theaterschool werken Kuijper en Raaijmakers regelmatig samen, als schrijver, regisseur en acteur. Eerder maakten zij de succesvolle absurdistische jongerenvoorstellingen Iemand Niemand en Dirk, over de ontelbare personen die je bent, Zoon Van, waarin het verhaal van Odysseus door de ogen van zijn puberzoon wordt verteld en Het Kado - als het ware, welke ook in Schouwburg Hengelo te zien was.

Daarnaast maakt Kuijper al jaren eigenzinnig muziektheater bij theatercollectief blondeBIZON en Raaijmakers maakte o.a. jeugdtheater bij BonteHond (Zilveren Krekel voor Niet Huppelen).  

1e rang :   € 11,50   Normaal tarief
2e rang :   € 10,00   Normaal tarief
1e rang:   € 11,50

Anderen bestelden ook

Klein Amsterdam Producties  Boer Boris is de Baas (4+)  zo 15 okt 2023 - 14:30 uur - Middenzaal Jeugd
Van Hoorne Entertainment  Peppa op Avontuur (2+)  do 26 okt 2023 - 14:30 uur - Rabozaal Jeugd