Theatergezelschap Maria Guerrera - Een reis naar de mens

vr 16 sep 2022 - 20:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd


Een reis naar de mens is een zintuiglijke, interactieve belevenis waarbij u uitgenodigd wordt vanuit de ruimte af te reizen naar de aarde en te herontdekken wat mens zijn ook alweer betekent. Een reis naar de mens is een installatie in verschillende ruimtes. U zweeft als astronaut door het heelal. Dat biedt een totaal andere kijk op de wereld. Dan wordt in volle vaart de landing ingezet. Met een soundscape en voice-over in de oren, gaat u dwars door een levensgroot stadspark, inclusief reusachtige lavendeldoolhof, regengordijn en een opdringerige eend. Horend, kijkend, ruikend, voelend en proevend gaat u de wereld verkennen. De meest wonderlijke theatervaring van dit seizoen!  

NB: Deze voorstelling is helaas niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn of een (visuele) handicap hebben. Toegankelijk voor iedereen vanaf 8 jaar, kinderen onder begeleiding van een volwassene.

Geen rang (vrije zit):   € 15,00

Het nieuwe theatergezelschap Maria Guerrera maakt immersief theater: bijzondere belevingen waar je midden in staat en waarbij al je zintuigen worden aangesproken. Artistiek leider is Sjoeke-Marije Wallendal. Een reis naar de mens is de eerste voorstelling die Wallendal met het gezelschap maakt. Deze vorm van theater is nog relatief onbekend in Nederland maar wint snel terrein en houdt midden tussen theater, de Efteling, beeldende kunst en een escape room. De reis van de bezoeker staat centraal, in plaats van het verhaal van de personages. Wallendal specialiseerde zich in Brussel en Barcelona in het maken van dit soort theater.

De installatie waar de bezoekers doorheen gaan is een technisch hoogstandje ontworpen door Pink Steenvoorden. Met een ontroerende tekst van Anna Maria Versloot en een filmische soundscape van Jürgen Deblonde neemt de vertrouwde stem van actrice Joke Tjalsma (o.a. bekend van Gooische Vrouwen en Toneelgroep Carver) de bezoeker mee op reis. Ook is er een prachtige maquette van kunstenaars Maartje Borgers en Marthe van der Grift die als basis dient voor de film in de voorstelling.

Geen rang (vrije zit) :   € 15,00   Normaal tarief

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Een reis naar de mens à € 27,50

Stravinsky 2-gangen keuzemenu Een reis naar de mens à € 27,50

vr 16 sep 2022 - 18:00 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 2-gangen keuzemenu voor slechts € 27,50.

U wordt twee uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Een reis naar de mens à € 32,50

Stravinsky 3-gangen keuzemenu Een reis naar de mens à € 32,50

vr 16 sep 2022 - 17:30 uur

Maak uw theaterbezoek compleet met een 3-gangen keuzemenu voor slechts €32,50.

U wordt tweeënhalf uur voor aanvang van de voorstelling verwacht bij Stravinsky, Burg.Jansenplein 20, zodat u in alle rust van uw diner kunt genieten.

Geen rang (vrije zit):   € 15,00

Anderen bestelden ook

Theatergezelschap Maria Guerrera  Een reis naar de mens  vr 16 sep 2022 - 19:00 uur - Rabozaal - ongeplaceerd Toneel
  Helligen Hendrik is Scrooge  wo 21 dec 2022 - 20:00 uur - Rabozaal Toneel